Gå på opdagelse blandt berømte malere og fantastiske kunstnere

Hos Posterlounge finder du værker af fortidens kreative genier samt fremragende samtidskunstnere. Oplev her vores imponerende samling af kunstnere fra alle epoker og tilfør væggene i dit hjem stilfulde accenter med verdensberømte malerier i høj kvalitet.


Find din yndlingskunstner

Søg kunstnere
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#

Billeder af berømte kunstnere hos Posterlounge

Da Vinci, van Gogh, Monet – listen over berømte kunstnere er lang. Hver af dem prægede kunstepoker med nye stilistiske elementer. Gustav Klimt betragtes som en af de vigtigste repræsentanter for moderne kunst. Hans værker påvirkede ikke kun jugendstilen, men var samtidig, med deres dimensionalitet og abstrakte udsmykninger, banebrydende inden for kubisme og abstrakt maleri. Indtil den dag i dag har Klimts malerier ikke mistet deres udtryksevne og imponerer med elegance, skønhed og overflødighed. Tag et kig på kunstværker af de gamle mestre og få museumskunst indenfor dine egne fire vægge. Kom med på en rejse gennem kunsthistorien fra renæssancen til nutiden!Populære kunstnere

Nye tekniske muligheder giver de unge vilde masser af plads til at udleve deres kreativitet. Det er det der gør samtidskunst så ekstrem forskelligartet, ukonventionel og spændende. Derfor beriger værker af talentfulde samtidskunstnere vores sortiment. Illustrationer, kreationer med digitale effekter og collager er spændende at betragte og giver ethvert rum en særlig atmosfære. Opdag også fascinerende fotografier af talentfulde kunstnere. Uanset om fotografi eller illustration med eller uden effekt – værkerne af vores samtidskunstnere er med garanti iøjnefaldende.