Billeder til væggen

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Det er tid til ny vægkunst

Et billede er den enkleste måde at tilføje æstetik, personlighed og liv til dine rum. Da vi forstår, at det er en meget personlig proces at finde det helt rigtige billede til ens hjem, har vi et stort udvalg af materialer og formater, så du kan finde præcis dét der passer til dig. I vores eget rammeværksted fremstiller vi også de passende rammer, som du kan tilføje til din bestilling. Materialet, som dit billede til væggen er trykt på, har indflydelse på dets stil og visuelle effekt: På et lærredsbillede vil motivet takket være lærredets struktur og matte overflade se ud, som om det er malet, og er derfor meget virkelighedstro.

Akrylglas er bedst egnet til sort-hvide fotografier, da det giver motivet en særlig dybde og intensitet. Illustrationer og grafisk design er på den anden side særligt virkningsfulde som plakater. Det blanke papir giver motiverne et moderne udtryk.

Desuden er nogle materialer særligt velegnede til bestemte rum: Print på aluminium og akrylbilleder tåler fugtighed – derfor anbefaler vi disse to materialer samt vores galleritryk specifikt til køkkener og badeværelser. I vores kunsttrykkeri bliver motivet til disse materialer trykt direkte på en sandwichplade af aluminium og PE eller bag akrylglas og dermed beskyttes selve motivet mod fugtighed. Du har også mulighed for frit at vælge størrelsen på dit billede til væggen og dertil den tilhørende ramme på produktsiden. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Kunstforlag – et håndplukket, varieret og unikt udvalg af motiver Kunstforlag
Et håndplukket, varieret og
unikt udvalg af motiver
Kunsttrykkeri – den nyeste printteknologi for flotte tryk af høj kvalitet Kunsttrykkeri
Den nyeste printteknologi for
flotte tryk af høj kvalitet
Rammeværksted – elegante rammer fra egen produktion for et fuldendt udtryk Rammeværksted
Elegante rammer fra egen produktion
for et fuldendt udtryk

Den perfekte placering

Du har det helt rigtige billede, men mangler stadig den matchende væg? Nogle vægge egner sig faktisk bedre end andre til at vise dit nye yndlingsmotiv frem. Størrelsen på dit billede er dertil også vigtig. Billeder til væggen med en bredde på mindst 100 cm er særligt velegnede til at hænge over større og centrale møbler som f.eks. en sofa, et spisebord eller en seng. Du kan også sammensætte flere små billeder til en collage på væggen. Med en sådan billedvæg har du mulighed for at kombinere motiver, der matcher hinanden både tematisk, stilistisk og farvemæssigt. Denne måde at hænge billederne op skaber en særlig hyggelig stemning.

Men selvfølgelig kan du også indrette andre rum end soveværelser og stuer med vægbilleder. Også gange og indgangspartier ser meget mere indbydende ud med vægkunst – f.eks. med flere smalle billeder i en række eller ét stort panoramabillede. Som et blikfang til tomme vægge uden møbler rundtom anbefaler vi at du vælger et billede med en højde på mindst 80 cm.

Fra bittesmå til kæmpestore billeder: populære størrelser i alle materialer

Rigtigt store billeder, kvadratiske eller som panorama – du kan blandt vores store udvalg finde det helt rigtige format og dermed sikre dig ny vægkunst i samme standard som på et galleri. Takket være vores varierede udvalg af formater og størrelser kan du sammensætte det helt rigtige udtryk, der passer perfekt til din indretningsstil. For når det gælder billeder til væggen, betyder formatet meget: Imponerende motiver som landskabspanoramaer og skylines udfolder til fulde deres effekt i et ekstra stort format. Andre motiver er mere velegnede til små størrelser, som kan kombineres til stilfulde billedvægge. Meget populære til sådanne kompositioner er billeder til væggen i størrelsen 50 × 70 cm, som kan udgøre midtpunktet mellem andre mindre motiver.

Når du vælger størrelse og format, bør du dog også overveje, hvilket materiale dit billede skal være fremstillet af. Til rigtigt store billeder anbefaler vi lærredsbilleder eller print på skumplade, da begge materialer er meget lette og derfor yderst nemme at håndtere. Men et galleritryk i en ekstra stor størrelse kan også være det helt rigtige. Billedet vejer måske lidt mere, men den specielle kombination af materialer gør det meget robust og af usædvanlig høj kvalitet.

En af vores medarbejdere anbefaler vores billeder

Vi lægger stor vægt på kun at tilbyde den bedste kvalitet så du kan modtage det fuldendte billede, der vil passe præcist til din indretning, stil og atmosfære.

Divina – Posterlounge team

Det helt rigtige billede til din personlige stil

Hos os som kunstforlag og onlinebutik finder du billeder til væggen, der passer til din indretningsstil. I et rum med en afslappet, raffineret stil kommer moderne akrylbilleder perfekt til deres ret. Hvis du er mere til en drømmende, romantisk stemning, og dit hjem er indrettet i boho-stil, anbefaler vi at vælge et elegant lærredsbillede. Uanset hvilke stilarter du er interesseret i og hvilke strømninger der tiltrækker dig, kan du finde det hos Posterlounge: Vores store udvalg af materialer og motiver garanterer den helt rigtige vægkunst for enhver smag.

Vores specielt udvalgte sortiment består af såvel abstrakt kunst som sort-hvide fotos og billeder i vintage stil samt de store, kendte klassikere. Plakater med gamle reklameslogans er populære og kan medvirke til en sofistikeret atmosfære. Motiver af de store mestre som Klimt, van Gogh og Monet tager sig specielt godt ud på lærredsbilleder. Og serie- og film-fans har mulighed for med vores plakater at genskabe deres yndlings-univers derhjemme.

Kunstforlagsteamet plejer og udvider regelmæssigt vores store udvalg af moderne og klassisk kunst. Find de helt rigtige motiver til dit hjem og skab dermed unikke blikfang i dit soveværelse, køkken og stue! Med vores søgefunktioner finder du nemt det ønskede motiv.

Et statement: vægkunst med ramme

Dit nye billede til væggen vil blive leveret med ophængsbeslag, parat til at blive hængt op. Du kan også vælge at fremhæve dit nye yndlingsmotiv ved yderligere at bestille en håndlavet ramme. Et indrammet billede har en vis rumlig effekt og er derfor særlig ekspressivt i ethvert rum. Desuden understreger en ramme af høj kvalitet billedets stil og fremhæver dermed et allerede imponerende motiv. En ramme kan derudover forbinde et rums stil med motivet og vil således bevirke en harmonisk integrering af din nye vægkunst i den eksisterende indretning.

Når du vælger din ramme, får du en helt igennem komplet service: Du udsøger dig dit yndlingsmotiv og vælger på produktsiden derefter materialet og den passende ramme. Vi tager os derefter af de øvrige detaljer. Efter at være blevet printet bliver dit billede indrammet i vores eget rammeværksted. Vi er meget opmærksomme på kvaliteten: Vores billedrammer er lavet af massivt træ eller aluminium, og billederne er indrammet i hånden. Når du vælger en ramme, har du ikke kun mulighed for at vælge mellem adskillige modeller, men også mellem en række forskellige farver. På den måde vil rammen kunne afstemmes perfekt til din boligindretning.

Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi har høje standarder for kvaliteten af vores produkter og til vores service. Det faktum, at vi selv producerer vores lærredsbilleder – lokalt i Tyskland – hjælper os med at leve op til disse høje krav. Vores egen, lokale produktion gør det muligt for os at reagere hurtigt og individuelt på dine personaliserede bestillinger, at indramme billedet per hånd for dig og hurtigt at sende dit billede afsted.

Leder du efter noget bestemt?