Akrylbilleder

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om vores akrylbilleder

Hvis du er på udkig efter strålende farver og et elegant udtryk, vil du finde det blandt vores akrylbilleder. Det moderne materiale tilfører ethvert motiv en unik dybdevirkning, der får billederne til at fremstå særlig ekspressivt. For at sikre, at du har glæde af dit yndlingsbillede i lang tid, bruger vi en særlig certificeret UV-blæk, der sikrer et farveægte, modstandsdygtigt trykresultat med en langvarig holdbarhed. Men vores print på akrylglas ser ikke kun godt ud, de er også takket være deres glatte og modstandsdygtige overflade særligt nemme at rengøre og meget stabile. Vi printer kun på bestilling og helt uden opløsningsmidler og dermed miljøvenligt, da en bæredygtig produktion er yderst vigtig for os.I vores onlinebutik finder du akrylglasbilleder i alle formater og størrelser: Fra det lillebitte billede til ekstra store formater, som panorama eller kvadratisk – du kan nemt finde det helt rigtige akrylbillede der passer perfekt til dig og dit hjem. Print på akrylglas ser altid både imponerende og smagfulde ud – og det gør dem således også til en perfekt gaveidé.

Kort sagt: Vores akrylbilleder vil overbevise dig med et moderne udtryk og en ulastelig kvalitet til den helt rigtige pris. Vi er sikre på at du vil erfare dette når du søger blandt dine yndlingsmotiver!

Print bag 5 mm akrylglasplade Print bag
5 mm akrylglasplade
Klare, lysende farver med dybdeeffekt Klare, lysende farver
med dybdeeffekt
Nem at rengøre og stabil Nem at rengøre
og stabil
Ophængsbeslag inkluderet Ophængsbeslag
inkluderet

Kunst på akrylglas: en blanding af tidløs klassisk og interessant nutidig kunst

De originale værker hænger i de mest berømte museer og gallerier verden over, og i vores onlinebutik finder du til dit hjem reproduktioner af det sidste århundredes største kunstværker. Fra Kandinsky til van Gogh: Vores akrylbilleder kan vække de store mestres værker til live. Vi har noget for enhver smag uanset om du foretrækker impressionistisk, moderne eller abstrakt kunst.

Du kan skabe dit eget lille galleri derhjemme med vores tidløse klassikere. Som print på akrylglas er dit kunstværk tilmed beskyttet mod snavs og fugtighed. Materialets høje kvalitet sikrer en styrket farveintensitet og en forøget holdbarhed og er et moderne og tidløst alternativ til klassiske lærredsbilleder.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvenligt blæk Miljøvenligt blæk
Print-on-demand Print-on-demand

Akrylbilleder passer perfekt i et badeværelse fordi det glatte, moderne materiale stilmæssigt harmonerer flot med fliser. Men kunst på akrylglas har også andre praktiske fordele: Akrylbilleder er modstandsdygtige overfor høj luftfugtighed og ved kontakt med vand. Det er naturligvis en ægte fordel, når det handler om det rum i huset hvor der findes flest vandhaner! Dertil kommer at print på akrylglas let kan rengøres med en fugtig klud. Det betyder at du nemt kan fjerne vandstænk, støv og mindre snavs i en håndevending. Gennemse vores store udvalg, find dit yndlingsmotiv og bring dermed hver morgen et smil frem på dine læber med det helt rigtige tryk på akrylglas!

En af vores medarbejdere anbefaler vores akrylbilleder

Akrylbilleder giver dit hjem et moderne udtryk!

Lisa – Posterlounge team

Galleritryk – elegant og dertil robust

✓ Tryk direkte på akrylglas

✓ Bagside af aluminiums-sandwichplade

✓ Blank overflade med glasudseende

✓ Nem at rengøre og meget stabil

✓ Ophængsbeslag inkluderet

Materialeanbefaling galleritryk

Akrylbilleder med tilhørende ramme

Med den passende ramme kan du fremhæve dit print på akrylglas, da en ramme vil tilføje en vis dybde og stoflighed. Billedet ser således ikke kun raffineret og elegant ud men virker også mere fremtrædende på væggen. Således er f.eks. vores svæverammer medvirkende til en imponerende dybdevirkning, der giver ethvert motiv et eksklusivt udtryk. Betegnelsen ”svæveramme” er opstået fordi der mellem ramme og billede er et mellemrum, der får det til at se ud som at billedet svæver.

For at du kan afpasse rammen til dit print på akrylglas med din øvrige indretning, tilbyder vi rammerne i en lang række forskellige farver og former. Hvis du beslutter dig for en af vores rammer får du tilmed en samlet service: Vi fabrikerer selv vores rammer i massivt træ i vores eget rammeværksted og efter at have printet dit akrylbillede rammer vi det ind i hånden. Vi lægger her stor vægt på kvaliteten. Takket være den praktiske ophængsbeslag kan du hurtigt og nemt hænge dit akrylbillede op. At vælge en ramme er perfekt hvis du sætter pris på enkelhed der fungerer!Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi stiller høje krav til kvaliteten for vores produkter og ligeledes til vores service. Det faktum, at vi selv producerer vores akrylbilleder – lokalt i Tyskland – hjælper os med at leve op til disse høje krav. Vores egen, lokale produktion gør det muligt for os at reagere hurtigt og individuelt på dine personaliserede bestillinger, at indramme dit print på akrylglas per hånd og hurtigt at sende dit billede afsted.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende akrylbilleder


Ofte stillede spørgsmål vedrørende akrylbilleder

 1. Hvad er et akrylbillede?
 2. Pladetykkelse
 3. Trykproces
 4. Fordele
 5. Materialets egenskaber
 6. Forskel fra ægte glas
 7. Udvalg af størrelse
 8. Andre størrelser
 9. Ophængning
 10. Rammer
 11. Rengøring
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Angivelse af ophavsret
 15. Holdbarhed

Akrylbilleder er kunst printet på et glaslignende kunststof. Da materialet er lavet af PVC, er risikoen for brud ringe – og materialet er lettere end ægte glas.

Detalje af akrylbillede
Direkte print på akrylglas

Akrylglaspladen er 5 mm tyk og der bliver printet direkte på bagsiden. Således opstår en særlig optisk dybdeeffekt. Vær opmærksom på at store akrylbilleder er relativt tunge.

Vores akrylbilleder bliver printet på bagsiden af akrylglasset ved hjælp af et direkte påført print. Vi bruger certificeret, langtidsholdbar UV-blæk, der garanterer stor holdbarhed, klare farver og en høj opløsning. Desuden forsegler vi den trykte bagside af akrylbillederne med hvid folie eller hvid lak.

Detalje fra print på akryl 1
Detalje fra print på akryl 2

Print på akrylglas byder på et unikt glasudtryk stort set uden risiko for brud. Akrylbilleder er lettere end ægte glas, er nemme at rengøre og bibeholder deres flotte farver i lang tid. Det vandafvisende materiale er yderst velegnet til fugtige rum. Vores akrylbilleder har derudover en helt særlig visuel dybdeeffekt, der takket være den 5 mm tykke akrylplade og forseglingen på bagsiden skaber et sofistikeret udseende.

Akrylbilleder ser ud som glas, men er i virkeligheden lavet af et kunststofmateriale. Materialet er stabilt og let at rengøre og der er nærmest ingen fare for at det går i stykker, dog er det ikke så modstandsdygtigt overfor ridser. Akrylglasbilleder har ikke noget imod fugtighed, og derfor er de særligt velegnede til badeværelser eller andre vådrum.

Print på akrylglas har en let skinnende og reflekterende overflade. Den 5 mm tykke akrylglasplade giver en raffineret dybdevirkning idet motivet er printet direkte på bagsiden af akrylglaspladen – det er altså ikke bare en plakat indsat bag akrylglas. Den påtrykte side bliver forseglet med en hvid folie eller en særlig lak og således er det endelige billede ikke transparant og er ikke egnet til en eventuel baggrundsbelysning.

Vores akrylbilleder vejer 6 kg/m² og er dermed relativt tunge, men dog en del lettere en ægte glas.

Akrylbilleder er en del lettere end rigtigt glas. I modsætning til ægte glas er der under normale omstændigheder ingen risiko for brud på akrylglasset. Akrylglas er dog ikke så modstandsdygtig overfor ridser.

Du kan vælge den størrelse du ønsker på produktsiden i vores onlinebutik. Vi anbefaler dog at du nøjagtigt udmåler den ønskede placering på væggen for at beregne de præcise, færdige dimensioner.

Nej, desværre tilbyder vi kun de størrelser og formater du ser på vores produktside. Alternative størrelser kan du altså ikke bestille hos os.

Vi leverer et passende ophængsbeslag med til dit billede således at du hurtigt og nemt kan hænge det op. I din pakke har vi vedlagt en forklaring til hvordan du gør.

Ophængsbeslag
Ophængsbeslag til store formater – skinne

Ja, du kan sagtens med det samme bestille den passende ramme til dit print på akrylglas hos os. Vi tilbyder et udvalg af forskellige typer og farver blandt vores rammer.

Vi indrammer dit akrylbillede i hånden og vil levere det færdigmonteret hjem til dig. Således behøver du kun pakke billedet ud og hænge det op!

Vi anbefaler at du rengør dit akrylbillede med en fugtig, blød klud og en smule vand. Akrylglas er ikke modstandsdygtigt over for ridser, så det er vigtigt, at du ikke bruger hårde klude, skuresvampe eller lignende genstande. Du bør heller ikke bruge skrappe rengøringsmidler eller skurepulver til rengøring.

Rengøring med støvekost
Rengøring med en blød klud

Vi pakker dit akrylbillede godt ind og sender det hjem til dig med passende ophængbeslag som du nemt kan påsætte på bagsiden af billedet ved hjælp af den medfølgende forklaring. Derefter kan du så nemt som ingenting hænge dit billede op. Hvis du bestiller kunst på akrylglas med ramme, har vi allerede påsat ophængsbeslag.

Emballage til akrylbilleder
Ophængsbeslag til store formater

Da vi kun printer på bestilling på ressourcebesparende vis, varierer vores leveringstider en smule afhængigt af efterspørgslen. De aktuelle leveringstider ses på produktsiden i vores onlinebutik. Vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager dit akrylbillede så hurtigt som muligt og naturligvis ubeskadiget.

Copyright-printet er en henvisning til den respektive kunstner og indehaveren af ophavsretten til det pågældende motiv. Det er også en fordel for dig, for så ved du altid, hvem der har skabt motivet, og du kan bestille andre billeder af samme kunstner, hvis du ønsker det.

Copyrighttekst

I et indendørs rum vil vores akrylbilleder forblive i en perfekt tilstand over mange år. For at garantere dette bruger vi til vores print en særlig certificeret UV-blæk og forsegler bagsiden med folie eller lak.

Forsegling bagside
Forseglet bagside af akrylglas