Vægdekoration med blomster

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Billeder med blomster bliver aldrig umoderne

Billeder med blomster er altid populære – ikke mindst på grund af deres alsidighed. Hvilket blomsterbillede der passer til dig, afhænger helt af din indretningsstil. Forskellige typer og farver af blomster udstråler forskellige følelser. For eksempel passer solsikkens varme, gule farve perfekt til en rustik indretning. Hvis du ønsker at følge de aktuelle tendenser, kan du f.eks. vælge magnolia-motiver: De giver stuen et elegant præg. Hvis du foretrækker en klassisk stil, vil et stilleben passe perfekt – og det ser særligt autentisk ud på et lærredsbillede. Uanset om det er en rustik, skandinavisk eller minimalistisk stil: Alle stuer kan dekoreres med billeder med blomster. Filtrer vores sortiment efter stilarter, kunstneriske bevægelser eller farver for at finde de rigtige billeder med blomster til dit hjem!

Billeder med blomster – Mestrenes motiver og nutidige værker

Blomster er en del af naturen, som altid har fascineret kunstnere. Deres skønhed har inspireret mange berømte malere: Van Gogh, Renoir eller Klimt er blot nogle få af dem. Trykt på lærred ser disse billeder med blomster ud som var de malet af mestrene selv, og har derfor et særligt autentisk udtryk. Men selv i dag er blomstermotivet ikke gået af mode, og derfor finder du også mange fotografier blandt vores motiver af blomster – for eksempel Steffen Gierocks værker. Disse billeder får en særlig dybde og imponerende effekt på akrylglas.

Du kan altid spørge dig selv, om dit hjem er moderne eller traditionelt indrettet, eller mere minimalistisk eller rustikt og derved opnå svar på, om du for eksempel skal vælge et billede med blomster på lærred til dit hjem.