Galleritryk

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om våre galleritryk

Vores galleritryk er det absolut flotteste materiale til dekoration af dine vægge og vil tilføje et strejf af luksus til dit hjem. Billederne er fremstillet af en kombination af blankt akrylglas og robust aluminium og de udmærker sig ved deres glansfulde farveintensitet og knivskarpe printkvalitet. Vores galleritryk får ethvert motiv til at fremstå intensivt og imponerende. Denne elegante, moderne fremtoning skaber, alt efter det valgte motiv, en ganske særlig effekt: Marilyn Monroe-portrættet virker tidløst, det abstrakte maleri vibrerende og det klassiske landskabsbillede håndgribeligt og levende. Således opstår nye fortolkningsmuligheder blandt klassiske malerier og dertil en imponerende dybde i allerede fascinerende fotografier – uanset om de er i sort-hvid eller i pangfarver.Ved vores flotte galleritryk bliver motivet printet bagpå en akrylglasplade og er på bagsiden forstærket af en aluminiums-sandwichplade. Akrylglasset giver det enkelte print en særlig dybdevirkning og intensitet. Da begge de plader vi benytter, er meget tynde, er et galleritryk stabilt og enkelt at håndtere, selv i en ekstra stor størrelse. Takket være den glatte og slidstærke overflade er vores galleritryk også særdeles robuste og nemme at rengøre.

Fra det lillebitte billede til ekstra store formater, som panorama eller kvadratisk – vores galleriprint garanterer et moderne udtryk, en førsteklasses kvalitet og dette til den helt rigtige pris. Du kan med sikkerhed finde det perfekte galleritryk, der vil passe suverænt til dig og dit hjem.

Print bag 2 mm akrylglasplade Print bag
2 mm akrylglasplade
Bagside af 3 mm aluminiums-sandwichplade Bagside af 3 mm
aluminiums-sandwichplade
Blank overflade med glasudseende Blank overflade
med glasudseende
Ophængsbeslag inkluderet Ophængsbeslag
inkluderet

Galleritryk – en hyldest til kunsten

Er du på udkig efter kunst og kultur til dit hjem? Så er det helt rigtige sted af søge efter klassiske kunstværker vores onlinebutik, hvor du kan købe dem printet som galleritryk af højeste kvalitet. Fra Vermeer til Klimt og Kandinsky til da Vinci – hos Posterlounge finder du motiver, hvis originaler hænger i de mest berømte museer og gallerier verden over. Med et par museklik kan disse værker blive dine og du kan skabe dit eget lille galleri derhjemme.

Kombinationen af klassisk kunst og moderne materialer giver vores galleritryk en helt særlig karakter. Akrylglas og aluminium forstærker billedernes farveintensitet og holdbarhed. Galleritryk er et moderne og tidløst alternativ til klassiske lærredsbilleder og minimalistiske plakater.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Højkvalitetsrammer i massivt træ Højkvalitetsrammer i massivt træ
Print-on-demand Print-on-demand

Der er utallige måder, hvormed du kan integrere dine galleriprint i dit hjem: Hæng et panoramabillede op som et blikfang i stuen, skab en lille gallerivæg i køkkenet eller fuldend farverne på dit badeværelse med det helt rigtige motiv.

Vores galleritryk har med deres enkle, stilrene design en enestående effekt uanset hvor de hænges op. Se vores store udvalg igennem, og udtryk din stil med et nyt galleritryk!

En af vores medarbejdere anbefaler vores akrylbilleder

Med galleritryk ser dit hjem ud som et moderne kunstgalleri!

Peggy – Posterlounge team

Akrylbilleder – et alternativ til galleritryk

✓ Bagsidetryk på akrylglaspanel (5 mm)

✓ Klare, lysende farver med dybdeeffekt

✓ Blank overflade med glasudseende

✓ Nem at rengøre og stabil

✓ Leveres med ophængsbeslag

Materialeanbefaling akryl

Dit galleriprint i stilfulde rammer

Kombinationen af akrylglas og aluminium giver dette print et unikt look. For den helt perfekte finish kan du vælge en af vores billedrammer af høj kvalitet. Med en ramme ser din galleritryk ikke bare elegant og eksklusivt ud, men virker også mere integreret i rummet. Du kan finde den perfekte ramme supernemt: I vores onlinebutik kan du se de rigtige rammer til dit print direkte.

For at du kan matche rammen perfekt til din indretningsstil og dit hjems farvetema, giver vi dig mulighed for at vælge mellem forskellige modeller og farver. Vi er ved hver eneste ramme, som vi fremstiller i vores eget rammeværksted, om det er i aluminium eller af massivt træ, yderste opmærksomme på bæredygtig kvalitet. Efter at have printet dit galleritryk rammer vi det ind i hånden og så sender vi det hjem til dig, færdigt og klar til at blive hængt op.Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi elsker kunst. Derfor stiller vi høje krav til kvaliteten for vores produkter og ligeledes til vores service. Det faktum, at vi selv producerer vores galleritryk i vores eget kunsttrykkeri, hjælper os med at leve op til disse høje krav. Vores egne, lokale produktion gør det dertil muligt for os at reagere hurtigt og individuelt på dine personaliserede bestillinger, at indramme dit galleritryk per hånd og hurtigt at sende dit billede afsted.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende galleritryk


Ofte stillede spørgsmål vedrørende galleritryk

 1. Hvad er et galleritryk?
 2. Trykproces
 3. Fordele
 4. Materialets egenskaber
 5. Overflade
 6. Vægt
 7. Anvendelse
 8. Udvalg af størrelse
 9. Andre størrelser
 10. Ophængning
 11. Rammer
 12. Rengøring
 13. Levering
 14. Leveringstid
 15. Angivelse af ophavsret
 16. Holdbarhed

Vores mest elegante løsning til at præsentere dine yndlingsmotiver er galleritryk, også kaldet galleriprint. Det elegante look skabes ved kombinationen af to materialer og qua selve printteknikken: Det direkte print på akrylglasset giver motivet en intensiv farvegengivelse, mens aluminiums-sandwichpladen på bagsiden sikrer både høj stabilitet og et eksklusivt udseende.

Kombination af akrylglas og aluminium
Direkte print som galleritryk

Vi printer motiverne til vores galleritryk på bagsiden af akrylglas (2 mm) som digitale print ved hjælp af de nyeste trykkerimaskiner. Det giver printene en særlig dybdeeffekt og flot farveintensitet. Akrylglasset forstærkes derefter med en aluminiums-sandwichplade med hvidt yderlag og sort inderkerne. Denne kombination giver vores galleritryk et kvalitetsmæssigt flot udseende og en formfuldendt stabilitet. Vi bruger pigmenteret UV-blæk til at printe med og dette sikrer en høj farvebrillans, en intensiv farveoplevelse og lang holdbarhed.

Printprocess galleritryk 1
Printprocess galleritryk 2

Galleriprint er den mest elegante måde at præsentere et billede på: De er nemlig ikke kun stabile og derfor meget holdbare, de imponerer også med deres eksklusive fremtoning. Dette opnås gennem kombinationen af akrylglas og aluminium: Mens det 2 mm tykke akrylglaspanel giver et særligt dybt look, så giver aluminiums-sandwichpladen (3 mm) stabilitet. Galleriprint fremstår således på en gang klassiske, elegante og moderne. Derfor er de også særligt velegnede til fotografier.

Detalje af galleritryk 1
Detalje af galleritryk 2

Galleritryk er en kombination af en plade akrylglas og en aluminiumssandwichplade. Akrylglas er glansfuldt kunstglas, som bliver limet på bagsiden af en aluminiums-sandwichplade for at opnå det endelige resultat for vores galleritryk. Denne sammensætning af materialer af høj kvalitet gør disse billeder stabile og yderst holdbare.

Fremstilling af galleritryk 1
Fremstilling af galleritryk 2

Materialet er blankt over i glansfuldt. Kunstglas opfører sig som rigtigt glas og reflekterer derfor lyset. Når du hænger dit nye galleritryk op, bør du derfor være opmærksom på lysindfaldet i rummet og på om der er et vindue direkte overfor hvor billedet skal hænge.

Et galleritryk vejer ca. 6 kg/m², dvs. at et billede i formatet 100 × 100 cm vejer 6 kg. Vi leverer de passende ophængsbeslag med til dit galleriprint. Når du hænger dit billede op, skal du følge instruktionerne nøje for at undgå eventuelle problemer og for at sikre at dit galleriprint er forsvarlige monteret.

Ja, du kan godt hænge dit galleritryk op i et vådrum. Lettere fugtighed er ikke skadeligt for dette materiale. Du skal dog helst sikre dig, at du bruger de medfølgende ophængsbeslag korrekt, så printet er forsvarligt fastgjort til væggen.

På produktsiden for dit udvalgte motiv kan du også vælge mellem en række forskellige størrelser. Det er god idé på forhånd at udmåle den ønskede placering for at beregne den endelige position for dit galleriprint.

Nej, desværre tilbyder vi kun de størrelser og formater du ser på vores produktside. Alternative størrelser kan du altså ikke bestille hos os.

Vi leverer passende ophængsbeslag med til dit galleriprint, så du hurtigt og nemt kan hænge det op. Alt efter størrelse og vægt sender vi en eller to ophængsbeslag med.

I din pakke vedlægger vi en forklaring til hvordan du gør. For en korrekte ophængning af dit nye galleritryk bør du følge de angivne instruktioner.

Ja, du har på produktsiden mulighed for at bestille den passende træramme til dit galleritryk. Vi tilbyder et udvalg af forskellige typer og farver blandt vores rammer. Med en flot ramme kan du fremhæve motivet på dit galleritryk yderligere.

Vi har et større udvalg af profiler og farver at vælge imellem, så du nemt kan matche trærammen til din øvrige indretning. Vi indrammer dit galleritryk i hånden i vores eget rammeværksted og vil levere det færdigmonteret hjem til dig. Således behøver du kun pakke billedet ud og hænge det op!

Akrylglassets overflade er ikke modstandsdygtigt overfor ridser, så du skal helst kun rengøre dit galleritryk med en fugtig, blød klud. Du bør heller ikke bruge skrappe rengøringsmidler eller skurepulver, så kunstglasset bevarer sin blanke overflade.

Rengøring af galleritryk

Du vil modtage dit galleriprint i en robust forpakning, emballeret ind i beskyttende folie. Vi leverer også de passende ophængsbeslag med.

Emballage til galleriprint i små formater
Emballage til galleriprint i store formater

Alle vores galleritryk bliver kun printet på bestilling og således kan vi producere på en bæredygtig måde og har ikke varer på lager. Det betyder også, at produktions- og leveringstider kan variere afhængigt af den aktuelle ordresituation. Du kan finde de aktuelle produktions- og leveringstider direkte på produktsiden og i indkøbskurven, når du afgiver din bestilling. Så snart vi sender dit galleritryk afsted, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse via e-mail.

Med copyright-printet, der er en henvisning til den respektive kunstner og indehaveren af ophavsretten til det pågældende motiv, præsenterer vi ligeledes et vigtigt samarbejde som vi er meget stolte af. For at beskytte vores samarbejdspartnere og Posterlounge-mærket ønsker vi ikke at udelade denne henvisning på vores billeder. For at opnå et tilfredsstillende, æstetisk printresultat bruger vi den mindst mulige skrifttype.

Copyrighttekst

Indendørs vil vores galleritryk kunne holde i mere end ti år. Du kan også hænge billederne op udendørs, da kan du forvente, at farverne holder i op til tre år.