Galleritryk

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Modernitet møder ekstravagance

Gallery Prints er et ægte højdepunkt i vægkunsten. For at oprette et galleritryk trykker vi dit ønskede motiv på bagsiden af en akrylplade. Vi garanterer dermed lysende farver og et knivskarpt resultat. Derefter forstærkes billedet på bagsiden med en aluminiumsandwichplade. Fordelen er, at begge plader er meget tynde, så dit galleritryk er meget stabilt, selv i store størrelser og panoramaformater.

Vores galleritryk findes i forskellige formater, og selvfølgelig kommer de med den passende ophængsbeslag. Tilføj et strejf af glamour til dine vægge med et galleritryk! For den perfekte finish kan du vælge en af vores billedrammer i høj kvalitet, enten slank og elegant eller klassisk med skyggefuge.

Det særlige ekstra til dine vægge

Takket være den fremragende kvalitet af dette specielle materiale er galleritrykket også med hensyn til værdi for pengene et godt valg. Akrylglaspladen giver en vidunderlig dybdeeffekt, derfor er fotografier især egnede som motiver til gallery prints. Oplev imponerende billeder såsom livlige gader i New York, fascinerende nærbilleder eller smukke strande ved solopgang i vores sortiment.

Banker dit hjerte for klassisk maleri? Så bliv inspireret af vores gamle mestre og bestil Monets verdensberømte vandliljer, van Goghs strålende solsikker eller Hammershøis karakteristiske interiører som sofistikeret gallery print. Med vores prints på en akryl-aluminiumblanding kan du kombinere modernitet og klassik på dine vægge – prøv det!