Lærredsbilleder

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om vores lærredsbilleder

Vi trykker vores lærredsbilleder på premium-canvas, bestående af en bomuldsblanding af høj standard og god kvalitet. Det tætvævede materiale gør lærrederne robuste og dermed holdbare over tid. Derudover er den silkeblanke overflade særlig slidstærk og nem at rengøre. Takket være den kontrastfyldte farveapplikation opnås en perfekt printkvalitet. Således sikrer vi, at farverne på vores lærredsbilleder ikke mister deres intensitet selv efter mange år. Da vi naturligvis også lægger vægt på det bæredygtige aspekt, benytter vi en miljøvenlig UV-blæk til at trykke vores lærredsbilleder og vi printer kun på bestilling for at undgå unødvendig brug af ressourcer.I vores onlinebutik finder du lærredsbilleder i forskellige størrelser og formater: Fra bitte små til rigtig store formater, som panorama eller kvadratisk – du kan således vælge det helt rigtige billede der vil passe til dig og dit hjem. Vi spænder vores lærredsbilleder op på blindrammer lavet af massivt fyrretræ af bedste kvalitet. Med den robuste blindramme og den medfølgende ophængsbeslag kan du hurtigt og nemt hænge billederne op.

Kort sagt: Hos os finder du en udsøgt kvalitet til den helt rigtige pris. Gå på opdagelse og oplev vores nøje udvalgte sortiment!

Tryk på canvas (360 g/m²) Tryk på
canvas (360 g/m²)
Malerioptik med lærredsstruktur Malerioptik
med lærredsstruktur
2 cm tyk blindramme 2 cm tyk
blindramme
Klar til ophængning Klar
til ophængning

Kunst på lærred

Vil du gerne bringe lidt ekstra kultur ind i dit hjem? Så kan du kigge nærmere på de klassiske kunstværker, som du kan købe printet som lærredsbillede hos os.

Verdenskunstens mesterværker fremstår helt særligt på et lærred, da et tryk på dette materiale ser særlig udsøgt og smagfuldt. Uanset om det er ”Kysset” af Klimt, Monets ”Høstakke” eller van Goghs ”Stjernenatten” – med vores canvasbilleder kan du bringe kunstværker fra verdens museer direkte ind i din stue.

Lærredsbilleder til din stue

Med vores canvasbilleder kan du bringe nyt liv til din stue. Vores lærredsbilleder ser, takket være lærredets særlige bomuldsstruktur og den kontrastfyldte farveapplikation, malerisk autentiske ud. Resultatet er ikke alene et nobelt og kvalitetsmæssigt formfuldendt udtryk, men lærredsbilleder giver også en følelse af varme og velbefindende – vores kunst på lærred er således perfekt hvis du ønsker at skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

Dertil kommer et utal af muligheder for hvordan du kan passe lærredsbillederne ind i din stue: Billedet kan hænges op som et centralt blikfang, du kan vælge motiver der passer til væggenes farve eller du kan lave en lille hyggekrog med flere lærredsbilleder der tematisk passer sammen. Der er et passende motiv til ethvert formål, uanset om det er fredfyldte skove, listige dyreansigter eller stiliserede mælkebøtter.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Trælister med FSC®-mærkning Trælister med FSC®-mærkning
Print-on-demand Print-on-demand

Fra Afrikas stepper over New Yorks storby-jungle til Marilyn Monroes strålende, hvide smil – blandt vores lærredsbilleder finder du alt fra de mest populære motiver til det overraskende og ekstravagante. Det er vigtigt for os at tilbyde dig et bredt udvalg, for alene med det rigtige canvasbillede kan du ikke kun indrette dit hjem smagfuldt, men også udtrykke din egen personlige smag.
Du kan prøve at lege med forskellige motiver, størrelser og indramninger! Der er ingen begrænsninger for din kreativitet: I sidste ende er det op til dig, hvilken atmosfære du vil skabe med vores lærredsbilleder.

Og hvis du ønsker en særlig udtryksfuld visuel stemning, kan du kigge på vores akrylbilleder! Materialets enkle, glatte overflade er særlig velegnet til fotografier og giver en moderne stemning til din stue.

En af vores medarbejdere anbefaler vores lærredsbilleder

Billeder fra de gamle mestre ser særligt autentiske ud som lærredsbillede!

Lisa – Posterlounge team

Indrammede lærredsbilleder

Du kan naturligvis hænge dit lærredsbillede op som det er. Men hvis du vil sætte dit foretrukne motiv særligt i scene, kan du også bestille lærredsbilledet indrammet. Det maleriske udtryk på vores kunst på lærred er både æstetisk og raffineret. Billedet tager sig kun endnu bedre ud og vil blive fremhævet af en indramning. Til indramning af vores lærredsbilleder bruger vi svæverammer. Disse er særligt velegnede til at fremhæve canvasbilledets stoflighed på grund af mellemrummet mellem selve billedet og trærammen. Dette giver en særlig dybdevirkning og understreger de trykte kanter på billedet.

Blandt vores billedrammer kan du vælge mellem forskellige modeller og har også muligheden for at vælge forskellige farver til din ramme. Således kan du finde den helt rigtige stil der passer til din indretning. Vi lægger også stor vægt på kvalitet: Vores billedrammer bliver fremstillet af massivt træ eller af aluminium og vi rammer kun ind i hånden. Når du bestiller, kan du således vælge at kombinere en ramme direkte med dit lærredsbillede, så slipper du for selv at skulle finde en passende ramme senere.

Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi har høje standarder for kvaliteten af vores produkter og til vores service. Det faktum, at vi selv producerer vores lærredsbilleder – lokalt i Tyskland – hjælper os med at leve op til disse høje krav. Vores egen, lokale produktion gør det muligt for os at reagere hurtigt og individuelt på dine personaliserede bestillinger, at indramme lærredsbilledet per hånd for dig og hurtigt at sende dit billede afsted.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende lærredsbilleder


Ofte stillede spørgsmål vedrørende lærredsbilleder

 1. Hvad er et lærredsbillede?
 2. Fordele
 3. Montering
 4. Materiale
 5. Vægt
 6. Leveringstid
 7. Anvendelse
 8. Ophængsbeslag
 9. Bæredygtighed
 10. Rengøring
 11. Ophængning

Et lærredsbillede er et printet tekstil (canvas) der er spændt over en blindramme af træ.

Forsiden af et lærredsbillede
Bagsiden af et lærredsbillede med blindramme af træ

Strukturen i canvasset er det vigtigste særkende ved lærredsbilleder, da dette sammen med de intense, kontrastfyldte farver skaber et færdigt billede af høj kvalitet. Dertil kommer at strukturen i canvassets overflade ikke reflekterer lyset og danner genskær. Lærredsbilleder passer altså til enhver væg – uanset lysindfaldet i dit hjem.

Vores lærredsbilleder er stabile, relativt lette og vil holde i lang tid fremover. I modsætning til visse syntetiske materialer er de virkelig robuste og de naturlige materialer er med til at skabe en behagelig atmosfære. Farverne vi bruger til trykning, er desuden lys- og smudsafvisende.

De lærredsbetrukne blindrammer skaber en smuk, dyb effekt. Du vil modtage dine lærredsbilleder klar til ophængning og du behøver ikke en ramme – men hvis du ønsker det, kan du naturligvis fuldende dit billede med en af vores eksklusive svæverammer.

Vi bygger alle vores lærredsbilleder i vores eget værksted i Leipzig og dette foregår i tre skridt:

 • Først trykker vi dine ønskede motiver på store lærredsruller og skærer billederne ud med en avanceret skæremaskine.
 • Derefter bygger vi selv vores blinderammer af trælister med FSC®-mærkning, så vi fleksibelt kan sammensætte varierende modeller med 10 centimeters intervaller fra 20 × 20 cm og op til 120 × 180 cm.
 • Til sidst monterer vi hvert stykke lærred på en passende blindramme og fastgør lærredet med en hæftemaskine. For store billeder er dette trin udelukkende manuelt arbejde, og vi bruger om nødvendigt mellemliggende stivere til stabilisering af billedet. Til mindre formater bruger vores team en automatiseret hæftemaskine til at spænde lærredet op på blindrammen for at opnå en formfuldendt konstruktion.

Selvfølgelig kontrollerer vi kvaliteten efter hvert produktionstrin, så du får et fejlfrit lærredsbillede af højeste kvalitet.

Trykt lærred
Montering af blindramme i træ
Påsætning af lærredet
Færdige lærredsbilleder

Vores lærredsmateriale er fremstillet af 360 g/m² bomuld-polyester-blanding, som har en profileret tekstilstruktur, der ligner ægte kunstnerlærred. I kombination med den særlige farveapplikation fremstår den vævede overflade glansfuld og meget levende.

Alle blindrammer er lavet af fyrretræ og bærer FSC®-mærkning for bæredygtigt skovbrug, og vores Canon-blæk til lærredstrykning er naturligvis certificeret til brug i private hjem og på arbejdspladser.

Vores lærredsbilleder er relativt lette og et billede med målene 100 × 100 cm vejer f.eks. ca. 2,4 kg. Derfor et de også lette at hænge op og takket være de medfølgende ophængsbeslag lette at flytte rundt på.

Da vi kun printer på bestilling, har vi i vores eget kunsttrykkeri brug for to til tre arbejdsdage til at færdiggøre dit billede. Efter at have pakket dit lærredsbillede forsvarligt ind sender vi det med en pålidelig distributør ud på dets endelige rejse hjem til dig.

Lærredsbilleder bør ikke komme i kontakt med rindende vand og bør heller ikke hænges op i fugtige rum som f.eks. badeværelser, da trærammen og stoffet kan give sig på grund af den høje luftfugtighed. Hvis du derimod hænger dit billede op på et lille gæstetoilet med udsugning, bør der ikke være nogen problemer.

Du kan også tørre dit lærredsbillede af med en fugtig, blød klud for at rengøre det, det skader ikke overfladen.

Ja, vi leverer alle lærredsbilleder med et eller to ophængsbeslag – alt efter størrelsen på billedet – så du kan få dine billeder hængt op uden større besvær. Ophængsbeslagene klemmes eller presses fast bag på blindrammen for at billedet kan hænges sikkert op. Derefter skal du blot sætte et søm eller en skrue i væggen for at hænge billedet op. Da billederne er relativt lette, kan du normalt hænge dem op alene uden en hjælpende hånd.

Savtakket ophængsbeslag til lærredsbilleder
Savtakket ophængsbeslag til lærredsbilleder

Ja, vi lægger vægt på bæredygtighed når det handler om vores lærredsbilleder. Det er vigtigt for os, at vi ved hvorfra vores materialer stammer og derfor indkøber vi kun alle dele – fra canvas over blindrammen til selve svæverammen – fra miljøvenlige og mangeårige samarbejdspartnere.

F.eks. er vores blindrammer lavet af fyrretræ fra europæiske skove og de fremstilles CO2-neutralt i Tyskland og er derudover certificeret med FSC®-mærkningen, som står for et bæredygtigt skovbrug. Vores miljøvenlige UV-blæk fra Canon har den fordel i forhold til andre teknologier, at de ikke indeholder opløsningsmidler.

Vi udnytter vores ressourcer optimalt, da vi kun producerer alle billeder på bestilling, dvs. efter at din ordre er modtaget. Desuden genbruger vi så vidt muligt ubeskadigede dele fra returnerede varer.

Du kan uden problemer fjerne støv og let snavs med en fin støvekost eller en fugtig, blød klud. Vores lærredsbilleder er derudover smudsafvisende, og ved rengøring bør du blot ikke gnide for hårdt på lærredets overflade.

Farverne er i øvrigt lysægte og mister ikke deres intensitet ved lejlighedsvis afstøvning og rengøring.

Vi vil foreslå at du først holder dit nye billede op mod væggen for at finde den helt perfekte placering. Du kan også spørge en anden om at holde det for dig, så du bedre kan betragte det med en afstand på 2-3 meter. Når du har fundet den optimale position, markerer du punktet med en blyantsprik midtfor over lærredet. Mål derefter afstanden mellem den øverste kant på lærredet og ophængsbeslaget, der sidder fast på bagsiden (eller det integrerede ophæng hvis billedet er indrammet). Markér nu denne afstand på væggen under dit første mærke og sæt et søm eller en skrue i væggen på dette sted – så er du klar til at hænge dit lærredsbillede op! Ved store formater skal du blot gentage proceduren med et punkt mere, således at begge ophængs-markeringer er parallelle.

Hvis lærredet eller blindrammen er lidt skæv eller har givet sig (f.eks. på grund af transport, eller fordi træ som naturprodukt ”arbejder” alt efter luftfugtighed) eller ikke hænger helt lige, kan du fastgøre dit lærredsbillede til væggen med et meget lille søm. Det gør du ved at slå sømmet ind i væggen, på skrå langs kanten af lærredsbilledet, således at sømmet holder lærredet fast og presser det let ind mod væggen.

Gallerivæg med lærredsbilleder fra Posterlounge
Gallerivæg med lærredsbilleder fra Posterlounge