Plakater

Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af posters og plakater og find den perfekte dekoration til væggene i dit hjem. Fra klassiske kunstværker til moderne illustrationer finder du her alt, hvad dit indretningshjerte begærer. Vælg mellem forskellige størrelser, stilarter og formater, og fuldend dit nye yndlingsbillede med en af vores håndlavede rammer. Oplev vores mangfoldige udvalg af motiver nu!

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om vores plakater af høj kvalitet

Til vores plakater bruger vi et førsteklasses plakatpapir, der er specielt udviklet til den digitale trykproces, som vi anvender i vores eget trykkeri. For at du kan have glæde af dine nye yndlingsplakater i meget lang tid, bruger vi kun certificerede trykfarver, der er opløsningsmiddelfrie og UV-resistente og som længe vil skabe glæde med deres imponerende og holdbare farveægthed. De levende farver i vores motiver er særligt smukke på den silkeglatte overflade. Takket være brugen af trykmaterialer af høj kvalitet og den let hævede farveapplikation har vores plakater den samme høje standard som i et galleri.Hos os finder du dine nye yndlingsplakater! Vælg mellem farverige designs og motiver i sort-hvid. Foretrækker du et lille print eller ekstrastore plakater? Med eller uden ramme? Hos os kan du vælge de plakater, der passer bedst til dig og dit hjem!

Print på 250 g/m² premiumpapir Print på 250 g/m²
premiumpapir
Maksimal farvestyrke og høj UV-tolerance Maksimal farvestyrke
og høj UV-tolerance
Elegant udseende med en 3 mm smal, hvid kant Elegant udseende med
en 3 mm smal, hvid kant
Vælg mellem forskellige rammer Vælg mellem
forskellige rammer

Fra Monet til Klimt: kunstplakater til en stilfuld indretning

I vores onlinebutik finder du mange motiver fra gamle mestre og berømte kunstnere, der er blandt de kendteste i verden. Uanset om det er Leonardo da Vincis ”Mona Lisa”, Monets ”Åkander” eller van Goghs ”Solsikker” – vores kunstplakater af høj kvalitet er et prismæssigt fornuftigt alternativ, der giver dig mulighed for at bringe din yndlingskunstners motiver ind i dit hjem.

Vi genskaber værker af historiens mest fremtrædende kunstnere som plakater til dit hjem med vores papir af høj kvalitet og vores digitale trykketeknik. Vil du tilføje en stilfuld tone til dit hjem? Vælg dit yndlingsværk og bestil det hjem til dig som en indrammet kunstplakat! I vores eget rammeværksted bygger vi den ønskede ramme, så den passer nøjagtigt til dit billede.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvenligt blæk Miljøvenligt blæk
Print-on-demand Print-on-demand

Vores plakater egner sig specielt godt til børneværelser fordi man hurtigt kan hænge dem op uden den store indsats. Du kan endda nemt hænge dem op på en væg eller en glat overflade med farverige tegnestifter, klæbebånd eller endda washi tape. Når dit barn skifter smag, kan du uden problemer bare tage plakaterne ned igen og bytte dem med nye yndlingsmotiver. Det er smart og praktisk fordi børns hobbyer, interesser og drømme til stadighed udvikler og ændrer sig. Søg blandt vores forskellige motiver og designs og bestil dine børns nye yndlingsplakater til en god pris.

Du leder efter flotte motiver målrettet til børn og vil gerne udforske nye materialer? Som et godt alternativ til vores plakater kan vi anbefale print på skumplade til børneværelset. Dette materiale er let, stabilt og nemt at rengøre og således supervelegnet til små pilfingre. Med den svagt skinnende overflade er vores print på skumplade et ægte blikfang i ethvert børneværelse.

En af vores medarbejdere anbefaler vores plakater

Man kan så nemt som ingenting placere og fastklæbe plakaten – det er virkelig enkelt at dekorere sine vægge!

Lisa – Posterlounge team

Indrammede plakater – elegante og af høj kvalitet

Hos os kan du også bestille indrammede plakater, for selvom man hurtigt kan hænge en plakat op uden at lave huller i væggen, så ser visse plakater altså ekstra godt ud indrammet. Indrammede plakater er mere iøjefaldende da rammen giver motivet en særlig dybde. Du kan, ved at vælge en af vores plakater i en ramme af massivt træ eller aluminium af høj kvalitet, skabe en stil som i et galleri, hjemme hos dig selv.

Når du har udvalgt dit ønskede plakatmotiv, kan du derefter vælge en passende ramme. Efter at have trykt plakaten, rammer vi den ind i hånden i vores eget rammeværksted. Vi rammer plakatprintet ind i den ramme du har valgt til dit hjem og rammen fås i forskellige farver. Vi er kvalitetsbevidste og bruger derfor kun rammelister af massivt træ og aluminium af den bedste kvalitet.

Posterlounges produktionslokaler

Posterlove by Posterlounge

Vi elsker kunst – og derfor har vi en høj standard når det kommer til kvaliteten på vores plakater og billeder. Med vores eget, interne kunsttrykkeri formår vi hver dag at leve op til vores egne høje krav. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet til vores ressourcebesparende tryk på bestilling. Med vores håndlavede rammer kan vi tilføje den sidste finesse til dine plakater, hvis du ønsker det – så er dit billede klar til at blive sendt hjem til dig inden for få dage.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende plakater


Ofte stillede spørgsmål vedrørende plakater

 1. Hvad er en plakat?
 2. Fordele
 3. Udseende
 4. Kant
 5. Afvigende kant
 6. Udvalg af størrelse
 7. Andre størrelser
 8. Ophængning
 9. Ramme
 10. Forside af ramme
 11. Rammemontering
 12. Fastgørelse
 13. Emballage
 14. Leveringstid
 15. Angivelse af ophavsret
 16. Holdbarhed
 17. Vægdesign
 18. Størrelse på ramme
 19. Folder i plakaten

En plakat er et motiv der er trykt på papir og som kan pryde dine vægge eller andre glatte overflader. Ved plakat menes oftest større, dekorative tryk, der for det meste bliver sat op uden en ramme. Hos os kan du dog købe alle motiver i talrige varianter – alt efter hvilket format og størrelse du søger til dit hjem.

Vi bruger førsteklasses plakatpapir af fremragende kvalitet til at trykke vores plakater.

Den store fordel ved vores plakater er først og fremmest den gode pris i forhold til den høje kvalitet. Vores plakater er det prismæssigt mest fordelagtige materiale, men du kan trods alt forvente en høj kunsttryk kvalitet. På grund af vores digitale tryk på førsteklasses plakatpapir skabes en hævet farveapplikation, der er meget holdbar. Selv efter mange år mister vores plakater ikke deres farveintensitet.

Vores plakater bliver printet med en elegant hvid kant, der fremhæver motivet. Derudover bevirker den 3 mm fine kant at motivet ikke bliver beskåret, når du bestiller en plakat med den dertil passende ramme. Sidst men ikke mindst har plakater den fordel, at de ikke bare let hænges op, men også nemt kan udskiftes, hvis din indretning trænger til fornyelse.

Vi trykker alle motiver på 250 g/m² tykt premiumpapir for at opnå en ægte kunsttrykkvalitet. Den bestrøgede overflade på vores plakater har en fin glans og udstråler en høj kvalitet med den let fremhævede farveapplikation. Da vi bruger en særlig UV-blæk fra Canon til vores digitaltryk kan du være sikker på, at vores plakater beholder deres flotte farver i lang tid.

Premiumpapir
Plakat trykt med UV-blæk

Vi trykker altid vores plakater med en 3 mm fin kant der er indeholdt i det angivne format. Et eksempel: Har en plakat målene 50 × 70 cm har motivet i sig selv målene 49,4 × 69,4 cm, da der er en 3 mm kant hele vejen rundt.

Hvis du hænger din plakat op uden ramme, vil den hvide kant sørge for et perfekt look, da motivet bliver yderligere fremhævet. Hvis du beslutter dig for en ramme til plakaten vil den hvide kant i de fleste tilfælde blive skjult af rammen. Motivet bliver således ikke beskåret af rammeprofilen.

Plakat med 3 mm smal, hvid kant
Indrammet plakat

Nej, desværre, alle vores plakater bliver trykt med en hvid kant på 3 mm.

Hvis kanten ikke skal kunne ses, anbefaler vi dig at bestille en ramme, da denne almindeligvis dækker for den hvide kant. Når du bestiller, kan du i vores onlinebutik ligeledes vælge en ramme i massivt træ eller aluminium, som bliver færdiggjort i vores eget rammeværksted og leveret parat til at blive hængt op. Hvis du derimod gerne vil fremhæve dit billede med en bredere kant, kan du selv lave en passende passepartout.

Vi anbefaler at du på forhånd måler den plads du har valgt til dit nye billede. Derefter fortsætter du på følgende måde i vores onlinebutik:

 • Beslut dig for dit yndlingsmotiv.
 • Vælg ”Plakat” som materiale.
 • Vælg dernæst den ønskede størrelse.

Hvis du allerede har en ramme, kan du orientere dig efter dens mål – vi tilbyder mange standardstørrelser der helt sikkert passer dertil – fra små dimensioner til XXL-formater. Men du har også mulighed for at bestille en passende ramme til dit udvalgte motiv i vores onlinebutik. Vores produktionsteam bygger rammen i hånden så den passer præcist til din plakat!

Nej, desværre, vi trykker kun vores plakater i de størrelser, som du kan vælge på de respektive produktsider for motiverne. Afhængigt af motivet og formatet kan du dog vælge mellem mange forskellige størrelser i vores onlinebutik – fra kvadratiske prints (fra 13 × 13 cm) over almindelige plakatstørrelser (f.eks. 50 × 70 cm eller 60 × 80 cm) til XXL-plakater (f.eks. 100 × 150 cm).

Vores størrelser er gængse formater, som også passer til de fleste standardrammer. Alternativt kan du bestille en matchende ramme fra vores onlinebutik. Hvis du gerne vil have en ramme, der ikke har standardmål, kan du bestille din plakat i et mindre format og selv tilføje en passepartout.

Den nemmeste måde at fastgøre plakater på er med et selvklæbende produkt, der let kan fjernes uden at beskadige plakaten. I stedet for søm, stifter eller tape anbefaler vi posterstrips eller hæftemasse til at fastgøre plakaten på vægge eller døre. Du kan også tilføje et ekstra fokus med farverig washi tape.

Bagsiden af en plakat med posterstrips
Monteringsmuligheder for plakaterne

For at opnå et eksklusivt udtryk kan du lade din plakat indramme. I vores onlinebutik finder du håndlavede billedrammer af massivt træ og aluminium, som du kan bestille sammen med dine plakater. I stedet for at hænge dem op på væggen kan du også sætte dine indrammede plakater i scene ved at placere dem på en billedhylde eller blot på en reol eller et andet møbel.

Plakat med ramme i farven natur
Plakat med ramme af massivt træ i hvid

Ja, til de fleste plakatstørrelser finder du i vores onlinebutik ligeledes den passende ramme. Du kan blot vælge din ønskede ramme på produktsiden! Vores kvalitetsrammer er udført i massivt træ eller aluminium, forsiden er lavet af antireflekterende akrylglas og bagsiden består af en MDF-plade.

Vores rammer bliver fabrikeret i vores eget rammeværksted med et højt kvalitetsniveau for øje og plakaterne bliver derefter indrammet i hånden. Du vil modtage din indrammede plakat med et påsat ophængsbeslag.

Forsiden af en indrammet plakat
Bagsiden af en indrammet plakat

Vi leverer den indrammede plakat klar til ophængning. For dig betyder det, at plakaten vil blive indrammet i en ramme med for- og bagside. Når du har pakket din bestilling ud, kan du straks hænge din indrammede plakat op på væggen.

Til frontbeskyttelse bruger vi et antireflekterende akrylglas, så der ikke opstår lysrefleksioner. Materialet er ubrydeligt og let at rengøre, og kan altså tørres af med en fugtig klud. Bagsiden består af en stabil MDF-plade, hvorpå der er monteret et ophængsbeslag. Desuden forsyner vi vores indrammede plakater på 50 × 50 cm eller større med et klæbebånd på bagsiden, der beskytter mod støv.

Vi leverer alle indrammede plakater klar til ophængning. Så snart du har modtaget din plakat, kan du med det samme hænge den op på det færdigmonterede ophængsbeslag. Vores plakatrammer består af en forside af antireflekterende akrylglas og en stabil MDF-plade bagpå samt klæbebånd på bagsiden, der beskytter mod støv for indramninger på 50 × 50 cm eller større.

Med vores plakater kan du dekorere dit hjem og de gør sig bedst i interiører som stuer, soveværelser eller børneværelser. For at du kan have glæde af din plakat i lang tid, skal du helst hænge den i rum der ikke er fugtige og gerne beskytte den mod direkte sollys.

Når vi trykker vores plakater, er vi særligt opmærksomme på, at plakaterne bevarer deres maksimale farvestyrke i lang tid, uanset hvilket rum du hænger dem op i. For at opnå dette trykker vi vores plakater på plakatpapir af særlig høj kvalitet, der er specielt velegnet til kunsttryk og fotografier. Brugen af certificeret UV-blæk giver et farveægte, modstandsdygtigt og aldersbestandigt trykresultat.

Hvordan din ordre bliver sendt, afhænger af plakatens størrelse: Vi pakker små formater på op til 30 × 40 cm i robuste papkuverter. Vi sender alle større formater sammenrullet og beskyttet af papir i et plakatrør. Under alle omstændigheder bliver vores plakattryk ikke krøllede eller foldede ved forsendelse og kommer frem til dig i god behold.

Papkuvert
Plakatrør

Vi printer alle vores billeder på bestilling, hvilket vil sige direkte efter din bestilling er bekræftet. Plakater trykker vi ofte samme dag. Som regel er din ordre klar til afsendelse inden for en til to arbejdsdage. Den forventede leveringstid er vist på produktsiden og i indkøbskurven.

Navnet på den pågældende kunstner er trykt på ethvert print, som du kan bestille hos Posterlounge. Så du ved altid, hvem kunstværket er lavet af, og du kan også dele disse oplysninger med venner og bekendte.

Hos Posterlounge finder du ikke kun de klassiske motiver af Monet, Klimt og co., men også moderne kunst inden for fotografi, maleri og illustration. Vi er meget stolte af at være en platform for moderne kunstnere og fotografer. Derfor er det for os en selvfølge – ikke kun af juridiske årsager – at vi mærker vores tryk med navnene på kunstnerne bag værkerne.

Navnet på den pågældende kunstner på trykket

Vores plakater bevarer deres farveintensitet og er i mange år beskyttet mod at falme takket være den UV-resistente trykfarve vi bruger til trykning. Hvis du sørger for at hænge plakaterne indendørs og passer på at de ikke udsættes for konstant, direkte sollys, vil du have glæde af vores plakater i mange år.

Gallerivægge kan, alt efter hvilke motiver og størrelser du vælger, sammensættes stemningsfulde og harmoniske eller mere abstrakte og kontrastfyldte. Du kan kombinere små og store billeder og gennem sammensætningen opnå en unik dekoration til dine vægge. Fra symmetrisk over stringent til kaotisk kreativ – der er ingen grænser for hvad du kan kreere.

Gallerivæg med plakater fra Posterlounge
Gallerivæg med plakater i sort-hvid fra Posterlounge

Når du ønsker at skabe en gallerivæg, bør du nøje overveje motiv og størrelsesvalg på forhånd. I vores onlinebutik finder du et stort udvalg af klassiske og moderne billeder samt illustrationer og fotografier, så du kan vælge din personlige stil. Vores søgefunktion og vores temakategorier hjælper dig med at finde de passende motiver til din helt personlige sammensætning af billeder.

Når du skal vælge billedstørrelse, afhænger det selvfølgelig af, hvor meget plads du har til rådighed. Du kan skabe en stor gallerivæg over sofaen i stuen eller hænge tre til fire små billeder op på børneværelset. Det giver også forskellige effekter, alt efter hvordan du placerer plakaterne. Flere plakater af samme størrelse skaber en særlig helhed. Hvis du derimod arrangerer plakater i forskellige størrelser ved siden af hinanden, opstår der et indtryk af kreativt kaos. Din gallerivæg bliver endnu mere udtryksfuld, hvis du hænger plakaterne op indrammet.

Ja, mange af vores plakatformater er baseret på størrelserne på standardrammer. Når du bestiller din plakat i vores onlinebutik, bør du være yderst opmærksom på de angivne mål, så ramme og plakat passer sammen.

Hvis du selv vil indramme din plakat, anbefaler vi, at du sætter endnu et ark karton eller tykt papir ind som fyld på bagsiden, da dette øger trykket i rammen mellem glas og bagbeklædning og det forhindrer, at plakaten krøller. Hvis det er nødvendigt, kan du naturligvis enten selv beskære din plakat eller tilføje en passepartout.

Vil du gøre det endnu lettere for dig selv? Så kan du vælge en ramme til din plakat, når du handler i vores onlinebutik. Du modtager da din plakat indrammet og klar til at blive hængt op.

Plakater kan bule ud eller bølge let, hvis presset mellem rammens for- og bagside ikke er hårdt nok. Hvis plakaten har for meget plads i rammen, kan der opstå bølger i papiret, når luftfugtigheden er for høj eller når temperaturen ændrer sig. For at undgå dette kan du isætte et stykke karton mellem motivet og bagsiden, så trykket øges.