Filmplakater

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Filmplakater med eller uden ramme

Vores filmplakater i alle formater er perfekte til at blive rammet ind, men kan også fastgøres med magnetiske plakatlister eller Powerstrips. Vores rammer kan du på vores produktside nemt tilføje til din indkøbskurv og du vil således modtage din plakat parat til at blive hængt op. Din filmplakat vil således længe minde dig om en god oplevelse - om en dejlig filmaften for to, en dvd-aften med vennerne eller om årets kultfilm!
Når vi har modtaget din bestilling, går vi straks i gang med at trykke det ønskede motiv. Derefter pakker vi den omhyggeligt ind og sender den til dig. Så vil du snart holde det færdige og nytrykte produkt i dine hænder.

Filmplakater til dit hjem

Vi bringer de smukkeste filmklassikere hjem til dig i form af filmplakater og dermed et strejf af Hollywood ind i dit hjem. Gennemse vores nøje udvalgte filmplakater, og find de nyeste hits og de mest ikoniske designs.

Hos Posterlounge kan du købe flotte filmplakater og drømme om fjerne verdener. Tag med til Mit Afrika eller bliv mindet om en anden af de største kærlighedshistorier nogensinde med Borte med Blæsten. Bare for sjov kan du gense både stum- og sort-hvid-film og grine af Stan Laurel og Oliver Hardy eller af Charlie Chaplins nostalgiske komik – med vores filmplakater til en god pris er det nu muligt!