Plakater til køkkenet

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Køkkenplakater til enhver smag

Er du til en indretning med naturmaterialer, retro-stil eller foretrækker du klassisk krom? Uanset hvilken indretningsstil dit hjem har, har vi helt sikkert den rigtige køkkenplakat til dig.

Fotografier med orientalske krydderier, illustrationer med urter eller frugter, stilfulde stilleben og seje ordsprog til dygtige kokke – vi har altid et bredt udvalg af motiver klar til dig. Du kan skabe liv i dit køkken med den helt rigtige plakat. Naturmotiver og krydderurteplakater giver dit køkken et ligefremt og enkelt præg, mens du med det rigtige ordsprog kan udtrykke dine personlige ideer. Og vores motiver med opskrifter på lækre retter eller cocktails har ud over deres dekorative islæt også en praktisk anvendelse. Men uanset hvilket motiv du vælger printes vores plakater til køkkenet på premiumpapir og med UV-blæk af den bedste kvalitet. Sort-hvide plakater med ordsprog er særligt efterspurgte.

Elegant og praktisk – indrammede plakater til dit køkken

Hvis du vil fremhæve din plakat til køkkenet, kan du nemt bestille den indrammet og således nyde godt af vores fulde ekspertise: Du kan nemlig vælge at bestille en ramme samtidig med billedet. Efter at vi har printet billedet bliver det indrammet i vores eget rammeværksted. Vi lægger stor vægt på en upåklagelig kvalitet: Vores billedrammer er lavet af massivt træ, og billederne bliver alle indrammet i hånden.

Og vores indrammede plakater til køkkenet er ikke kun flotte, med dem opnår du også et særligt effektfuldt blikfang på dine vægge. Når du dertil vælger en ramme, gør det ikke blot vores plakater til køkkenet til et ægte midtpunkt – plakaten beskyttes da også mod pletter.

Vores indrammede krydderiplakater kan du f.eks. placere stående på bordpladen, og vores plakater med kaffemotiver kan stilles direkte ved siden af kaffemaskinen. Hvis du har spørgsmål om, hvilken ramme der passer bedst til dit nye yndlingsmotiv og til dit køkken, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.