Minions-plakater

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Køb Minions-plakater – til bananelskere!

Siden den første del af ’Grusomme mig’ kom i biograferne, har Minions været kult. Kevin, Stuart og Bob har altid kun haft ét mål: at tjene den mest forfærdelige af alle superskurker. På den måde giver de altid et grin med deres kaotiske natur – og ikke kun blandt børn! Med en Minions-plakat som vægdekoration behøver du ikke længere at bekymre dig om for lidt godt humør i dit hjem i fremtiden.

Det unikke ved vores plakater er, at alle motiver er trykt med UV-resistent blæk på premium plakatpapir af høj kvalitet. Det betyder, at vi kan tilbyde Minions-plakater med en utrolig intensitet, der gengiver Minions’ farverige karakter på den bedst mulige måde. Vores vægkunst fås i en række forskellige formater og størrelser, og du kan også bestille dem sammen med passende rammer for en ekstra eksklusiv følelse. Du hænger ikke bare en plakat på din væg, men et unikt kunsttryk!

Køb plakater fra filmene ’Grusomme mig’ og ’Minions’ til en god pris online

I vores plakatshop finder du et stort, knaldgult udvalg af Minions-motiver, der skildrer Bob, Kevin og Stuart, men selvfølgelig også figurerne Gru, Vector og Agnes fra filmen ’Grusomme mig’. Du kan vælge mellem originale filmplakater, sjove illustrationer og ikoniske citater. Find dine favoritplakater!

Minions-plakater passer lige så godt til børneværelset som i køkkenet, badeværelset eller hvor som helst i hjemmet, hvor du vil sprede en glad og legende følelse. Kig på vores udvalg af motiver nu, og tag de små gule superskurkeassistenter med hjem som et mini-print eller som en XXL-plakat. Hvem ved, hvilke store masterplaner du vil være i stand til at gennemføre?