Vintageplakater

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Elegante vintageplakater til dit køkken

Vintagestilen oplever på det seneste en genopblomstring. Hvis du ønsker at tage denne trend til dig, er vintageplakater i neutrale og afdæmpede farver særligt velegnede, fordi de harmonerer med mange forskellige indretningsstile og derfor nemt kan integreres i netop din boligindretning. Især med en moderne eller industriel stil kan du kombinere dem på en fascinerende måde.

Hos os finder du et stort udvalg med forskellige motiver: Uanset om det er klassikere fra begyndelsen af det 20. århundrede eller moderne billeder med et kreativt retro-touch – alle vores vintageplakater kan blive et særligt midtpunkt i dit hjem. Især i køkkenet kommer de med urter, vilde blomster eller anatomiske tegninger til deres ret og tilføjer et personligt præg til selv det mest praktiske indrettede rum.

Vintageplakater til et moderne hjem

Hvis du foretrækker at indrette dit hjem med møbler lavet af naturlige materialer, er vores vintageplakater med botaniske motiver perfekte til dig. De tilføjer et subtilt, grønt touch og en masse charme til dit hjem. Gamle reklameplakater for kendte byer samt flotte rejseplakater og verdenskort harmonerer særligt godt med møbler og inventar i industriel stil, som man især ser det på kontoret eller i stuen.

For at forstærke den nostalgiske effekt og bringe dit hjem op på et helt nyt stilmæssigt niveau kan du supplere din vintageplakat fra vores onlinebutik med en brun ramme i ægte træ. Vi indrammer den i hånden og sender den til dig inden for få dage, parat til at blive hængt op.