Print på aluminium

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Print på metal – hårdfør og eksklusiv vægdekoration

Print på aluminium er et sikkert og populært valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit favoritmotiv.
Samspillet mellem farverne på aluminiumsbilleder yder retfærdighed til ethvert motiv. Desuden kommer tryk på aluminium i et stilrent udseende, der sikrer en eksklusiv og æstetisk fremtoning.

Dit hjem får et unikt look med aluprints, der er refleksfrie. Ved brug af den nyeste UV-teknologi er printet forseglet og beskyttet mod både snavs, fugt og sollys. Du skal derfor ikke bekymre dig om placeringen af dit print på aluminium, da det kan tåle lidt af hvert.

Iøjnefaldende og detaljeorienterede aluminiumsbilleder

Prints på aluminiumsplade er lige det, du har brug for, når du er på udkig efter en vægdekoration til hjemmets vægge, der er både iøjnefaldende og detaljeorienteret.
Læg mærke til at motivets detaljer og flotte farver får en enestående effekt med print på aluminium, der ikke er til at tage fejl af. Med tryk på aluminium får du derfor et design af høj kvalitet med en flot finish.

Uanset om du ønsker aluminiumsbilleder med dyr, kendte motiver, natur eller andet, finder du let et motiv, der passer til din indretning. Vi har et stort udvalg af print på metal i mange størrelser, så du kan gå på jagt efter dit yndlingsmotiv. Print på aluminium er især velegnet til store størrelser, hvis det er diskrete motiver eller motiver med kontraster.