Print på aluminium

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om vores print på aluminium

Vil du have følelsen af et galleri derhjemme? Så er du kommet til det rigtige sted takket være vores print på aluminium. Fotografi- og kunstprofessionelle såvel som galleriejere sætter pris på materialet for dets slanke og sofistikerede udseende. Det ultratynde materiale giver billederne en subtil elegance, hvilket får dem til at fremstå i en særlig høj kvalitet. Samspillet mellem de intense farver og den silkematte billedoverflade afslører en helt særlig æstetik – uanset om billedet bruger mere subtile farvenuancer eller farvekombinationer med høj kontrast. Fotografier af byer og naturlandskaber i særdeleshed kan iscenesættes på en unik måde. I vores ekstrastore formater ser disse billeder ekstraordinært imponerende ud. Dette er også på grund af vores print på aluminiums skarpe billedgengivelse.Materialet i vores print på aluminium imponerer med dets stabilitet, modstandsdygtighed og høje billedkvalitet. Vi bruger UV-bestandigt blæk til print af vores billeder og kan dermed garantere langvarig farveægthed for vores motiver, også når de udsættes for solen. Den matte overflade forhindrer ydermere uønskede refleksioner. Fordi materialet er så modstandsdygtigt, er det velegnet til fugtige rum som køkkener eller badeværelser og kan endda bruges på terrasser og altaner.

Vores print på aluminium kan nemt rengøres med en blød og fugtig klud. At hænge dem op er også ligetil. Det medfølgende ophængsbeslag er inkluderet i prisen og leveres sammen med printet. Gennemse vores onlinebutik og find det perfekte kunstværk på aluminium til dit hjem nu!

Tryk på 3 mm sandwichplade af aluminium og PE Tryk på 3 mm sandwichplade
af aluminium og PE
Satineret overflade Satineret
overflade
Nem at rengøre og stabil Nem at rengøre
og stabil
Ophængsbeslag inkluderet Ophængsbeslag
inkluderet

Kunsttryk på aluminium – få et moderne udtryk i dit hjem

Print på aluminium er en af de nyeste trends inden for moderne vægdesign. Kunstværker og fotografier præsenteres ofte som print på aluminium. Materialets moderne flair giver dig mulighed for at se klassiske kunstværker fra impressionismen og renæssancetiden med et nyt perspektiv. Aluminium som materiale harmonerer særligt godt med farver og former i moderne fotografier og abstrakt grafik.

Egenskaberne ved vores kunstværk på aluminium taler for sig selv: den knivskarpe gengivelse, den silkematte overflade og det slanke look. Bring kunstværkerne fra denne verdens museer direkte ind i din stue med vores billeder. Skab et moderne samt elegant look og giv dine rum noget specifikt på en subtil måde.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvenligt blæk Miljøvenligt blæk
Print-on-demand Print-on-demand

Aluminiumsmaterialet sikrer høj farveintensitet, så dine nye billeder til væggen vil virkelig fange øjet. Og du behøver ikke bekymre dig om damp, hvis du laver mad, eller vand sprøjter fra bruseren. Vores kunstværker på aluminium er UV- og fugtbestandige og er meget nemme at rengøre med kun en klud. Af disse grunde anbefales materialet til badeværelset og køkkenet.

Selvom du hænger disse print på metal på udendørsarealer som altanen eller terrassen, bevarer de deres fremragende kvalitet i lang tid. Gennemse vores onlinebutik nu og opdag dit nye yndlingskunstværk – indretningsinspiration, så er vi i gang!

En af vores medarbejdere anbefaler vores print på aluminium

Den matte overflade på print på aluminium giver designet en særlig elegant følelse.

Divina – Posterlounge team

Lige så moderne og elegant: akrylbilleder

✓ Bagsidetryk på akrylglaspanel (5 mm)

✓ Klare, lysende farver med dybdeeffekt

✓ Blank overflade med glasudseende

✓ Nem at rengøre og stabil

✓ Leveres med ophængsbeslag

Materialeanbefaling akryl

Print på aluminium i en højkvalitetsramme

Vores moderne print på aluminium gør en forskel – og deres klare og moderne design bidrager kun til dette. Dog kan en billedramme tilføje ekstra flair til din aluminiumskunst. Indrammede billeder har uundgåeligt en større tilstedeværelse i rummet, fordi rammen skaber en vis dybde og følelse. Hvis du ønsker at iscenesætte dit yndlingsværk korrekt, kan vi levere din ordre indrammet på forhånd. Nyd vores altomfattende service – det er nemt at vælge dine nye billeder til væggen i aluminium ved blot at browse gennem vores onlinebutik – og så kan du vælge rammen på samme tid.

Efter tryk indrammes billedet på vores rammeværksted. Vi er meget opmærksomme på kvalitet. Vores billedrammer er lavet af massivt træ eller aluminium på vores eget rammeværksted, og billederne monteres i rammen i hånden. Desuden er der med vores billedrammer ikke kun et udvalg af forskellige modeller, men også en række forskellige farver. Det betyder, at du kan matche rammen perfekt til din boligindretning. Så tøv ikke for længe – indram dit første aluminiumsbillede til dit hjemmegalleri i dag!Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi sætter høje standarder, når det kommer til kvaliteten af vores produkter og den service, vi yder. Det, at vi selv producerer vores kunstværker på aluminium i vores eget kunsttrykkeri, hjælper os med at opfylde disse krav. Egenproduktion gør det muligt for os at gøre dine unikke vægkunst-drømme til virkelighed: Vi trykker dine print på aluminium på bestilling, indrammer, pakker og sender dem direkte hjem til dig.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på aluminium


Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på aluminium

 1. Hvad er et print på aluminium?
 2. Pladetykkelse
 3. Trykproces
 4. Fordele
 5. Materialets egenskaber
 6. Tryk på aluminium sandwichplade
 7. Udvalg af størrelse
 8. Andre størrelser
 9. Ophængning
 10. Rammer
 11. Rengøring
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Angivelse af ophavsret
 15. Holdbarhed

Vores print på aluminium er billeder til væggen i høj kvalitet, der printes direkte på en sandwichplade af aluminium og PE.

Detalje fra print på aluminium
Aluminium direkte print

Vi trykker vores kunstværker på aluminium på en 3 mm tyk sandwichplade af aluminium og PE. Takket være det formstabile og robuste materiale vil vores print på aluminium pryde dine vægge smukt i meget lang tid fremover.

Vores kunstværker på aluminium bliver trykt i vores eget kunsttrykkeri ved hjælp af den direkte trykproces. Vi printer motivet på en 3 mm tyk aluminiumsplade i stedet for blot at klistre et fotoprint på. At trykke med moderne UV-blæk resulterer i den unikke printkvalitet af vores kunstværker på aluminium, hvilket sikrer særligt intensive og meget skarpe farver. Direkte print med UV-blæk garanterer også, at farverne er permanent beskyttet mod falmning. På denne måde kan du nyde det moderne og elegante look af vores kunstværker på aluminium i lang tid.

Detalje fra print på aluminium 1
Detalje fra print på aluminium 2

Print på aluminium er en af de nyeste trends inden for moderne vægdesign – især på grund af deres diskrete elegance, som den matte silkeoverflade formidler i både indendørs og udendørs rum. Da materialet er vejrbestandigt, kan det modstå sollys og fugt. Det betyder, at du ikke kun kan hænge vores print på aluminium i stuen eller soveværelset, men også på badeværelset, på terrassen eller i din have.

Den satinmatte overflade får fotografier, grafik eller malerier til at se imponerende ud uden indtrængen af uønskede refleksioner. Print på aluminium er stabile og lette billeder til væggen. Da ophængsbeslaget er fastgjort bagpå, skabes et moderne svævende udtryk. Selv større formater fremstår ”lette” og kan nemt hænges op ved hjælp af de formonterede ophængsbeslag. Det ubørstede aluminium er også meget let at pleje. Det er ridse- og smudsafvisende og kan nemt tørres af med en klud.

Vægdekoration med print på aluminium 1
Vægdekoration med print på aluminium 2

Vi trykker vores billeder til væggen på aluminium ved hjælp af en direkte trykproces. Ved hjælp af den nyeste UV-teknologi trykkes billederne på aluminiumspladen i stedet for blot at blive limet på. På denne måde er billedet beskyttet mod ydre påvirkninger såsom sollys og bevarer sin høje kvalitet samt lyse farveudseende i lang tid.

Print på aluminium er holdbare, formstabile og forholdsvis lette. Det slanke look af vores print på aluminium og den silkematte overflade skaber et slankt og moderne look, der tilføjer en gallerifølelse til dit hjem.

Takket være det rustfrie og fugtbestandige materiale er vores print på aluminium ydermere velegnet til fugtige rum som badeværelser eller wellnessområder. Vores aluminiumsbilleder kan også hænges på udendørsarealer som på terrassen eller altanen.

Der er ingen teknisk forskel. Både Dibond® print på aluminium og vores print på aluminium er print på sandwichplader af aluminium og PE. Print på aluminium er et populært valg til digitaltryk, fordi de 3 mm tykke sandwichplader er lettere end kun aluminium, men lige så robuste, formstabile og nemme at rengøre.

I vores onlinebutik finder du et bredt udvalg af formater til dit print på aluminium – lige fra kvadratiske print til panoramabilleder og billeder i ekstrastort format. Det er bedst at vælge størrelsen på dit print på aluminium i forhold til den plads, du har til rådighed. Alt efter hvilket motiv du vælger, tilbyder vi mange standardstørrelser og formater, så du stilfuldt kan iscenesætte dit yndlingstryk på aluminium.

Nej, når du bestiller dit print på aluminium, kan du kun vælge mellem de formater, der er vist på produktsiden. I vores onlinebutik finder du dog alle standardstørrelser afhængig af selve motivet. Du er garanteret at finde det format, der passer bedst til din stil!

Vi leverer vores print på aluminium med de rigtige ophængsbeslag. Afhængigt af billedets format og vægt vil det have en eller to af dem. Du skal blot følge de trin, der er angivet i de medfølgende instruktioner, og intet vil forhindre dig i at hænge dit kunstværk sikkert op.

Ophængsbeslag
Ophængsbeslag til store formater – skinne

Ved bestilling af et print på aluminium har du mulighed for at vælge en matchende ramme. Vores rammer er billedrammer af massivt træ, som er lavet på vores eget rammeværksted.

Når du har besluttet dig for en ramme, vil dit valgte design blive indrammet og kærligt pakket ind af vores produktionsteam.

Vores print på aluminium er nemme at rengøre og tørre af med en blød mikrofiber- eller bomuldsklud. Men undlad venligst at bruge skrappe rengøringsmidler såsom skuremiddel.

Vores print på aluminium er pakket forskelligt afhængigt af deres størrelse. Op til en størrelse på 30 × 40 cm sender vi vores billeder til væggen i aluminium i stabile papkuverter. Alle større formater er pakket ind i en robust beskyttelsesfilm og sendes som en pakke. Sådan sikrer vi, at din vægkunst bliver leveret til dig i perfekt stand.

Emballage til print på aluminium i små formater
Emballage til print på aluminium i store formater

Hos Posterlounge produceres alle vores billeder til væggen på bestilling. Det betyder, at vores produktionsteam tager sig af produktionen af dit print på aluminium, så snart du har lavet en bestilling. Den estimerede leveringstid vises på produktsiden og i indkøbskurven. Du vil også modtage en forsendelsesbekræftelse på e-mail, efter din ordre er blevet pakket og afsendt.

På hvert af vores værker navngiver vi kunstneren af det respektive billede sammen med det lovpligtige aftryk. Vi sælger kunstværker af Monet, Klimt og mange flere samt moderne fotografier, malerier, grafik og illustrationer. Vi er også meget stolte af at tilbyde nutidige kunstnere og fotografer en platform, hvor de kan sælge deres kunst. Dette er endnu en grund til, at vi mærker vores trykte produkter ikke kun med vores navn som producenter, men også med kunstnerne bag værkerne.

Copyrighttekst

Vores print på aluminium lover ikke kun fremragende holdbarhed takket være det robuste og formstabile materiale. Men direkte print med UV-blæk betyder, at farverne bevarer deres strålende lysstyrke i mange år.