Print på skumplade

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Værd at vide om vores print på skumplade

Er du på udkig efter den perfekte kombination af en flot finish og et holdbart design? Så har du nu fundet det, du leder efter, for vores print på skumplade tilbyder begge dele. De PVC-skumplader vi printer på, har en let blank overflade, der giver dit motiv en elegant fremtoning. Samtidig er dette materiale meget let og stabilt – derfor er print på skumplade nemme at håndtere og kan ikke forårsage skader – som skabt til at dekorere et børneværelse. Og på grund af deres solide egenskaber kan du også hænge vores print på skumplade op udendørs.Især motiver med en stor andel af hvidt opnår en særlig flot effekt som PVC-billeder. Det skyldes, at materialet i sig selv er helt hvidt. Det giver dit nye billede et moderne udseende, og materialets struktur tilføjer det et stilrent udtryk.

Vores print på skumplade harmonerer derfor utroligt godt med minimalistiske indretningsstile som skandinavisk eller industriel. Men de kan også være midtpunkt i et farverigt hjem. Motiver med en høj andel af hvidt kan f.eks. være sort-hvide fotografier, ordsprog, verdenskort eller moderne illustrationer. Men også andre motiver drager fordel af den høje farvebrillans, vi opnår ved at trykke med UV-blæk.

Tryk på 4 mm hård skumplade Tryk på 4 mm hård skumplade
Let skinnende overflade Let skinnende
overflade
Meget let og stabil Meget let
og stabil
Ophængsbeslag inkluderet Ophængsbeslag
inkluderet

Fra Klimt til Kandinskij – billeder som print på skumplade

Kunst hører ikke kun hjemme på museer og du kan nu også indrette dit eget hjem attraktivt med det helt rigtige kunstværk. Effekten af et bestemt motiv afhænger ofte af det anvendte materiale.

Vores PVC-tryk er særligt velegnede til at præsentere motiver fra den moderne billedkunst. På grund af de anvendte UV-blæk stråler farverne i motiverne virtuelt ud mod beskueren. Værker, hvor farver og former er i fokus, bliver sat særligt i scene. Til fans af Vasilij Kandinskij, Hilma af Klint, Gustav Klimt og Co. anbefaler vi derfor vores print på skumplade til deres mest kendte værker.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvenligt blæk Miljøvenligt blæk
Print-on-demand Print-on-demand

Vores billeder på skumplade er ikke kun særligt velegnede til køkken og bad, men også til læfyldte uderum og til børneværelset. På terrassen eller altanen kan materialet modstå forskellige vejrforhold og vil forblive et smukt syn i mange år.

Til børneværelset er vores print på skumplade et godt valg, fordi selv små pilfingre ikke kan ødelægge dette modstandsdygtige materiale, og fordi billederne på grund af deres lave vægt ikke bliver en kilde til fare, når legen bliver lidt mere vild. Gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment og find det perfekte PVC-tryk til dit hjem!

En af vores medarbejdere anbefaler vores print på skumplade

Print på skumplade er det perfekte basisprodukt. Materialet er let og stabilt, farverne er levende – og alt dette til en fornuftig pris.

Peggy – Posterlounge team

Tilføj mere karakter med vores rammer til PVC-tryk

Vores print på skumplade imponerer alene ved deres fremtoning. De udmærker sig først og fremmest med deres klare og moderne design. Med en ramme fremstår de endnu mere karakterfulde. Indrammede billeder virker langt mere nærværende i ethvert rum. Hvis du altså vil sætte dit yndlingsmotiv særligt i scene, kan du benytte dig af muligheden for at bestille en passende ramme til dit drømmebillede! Du kan således få glæde af vores mangesidede service: Du kan finde dit nye print på skumplade i vores onlinebutik og kan med det samme udvælge den helt rigtige ramme på produktsiden.

Efter at være blevet printet bliver billedet indrammet i vores eget rammeværksted. Her er vi særlig opmærksom på at tilbyde en høj kvalitet: Vores rammer bliver lavet af lister af massivt træ og billederne bliver alle indrammet i hånden. Dertil har du ikke kun muligheden for at udse dig forskellige modeller men også for at vælge flere forskellige farver. Dermed kan du finde den helt perfekte ramme der passer præcis til din indretningsstil. Tøv ikke, men bestil dit nye favoritbillede indrammet allerede i dag!Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi fremstiller alle vores billeder med kun de bedste materialer i vores eget kunsttrykkeri og rammeværksted. Således kan vi leve op til de høje krav vi stiller til kvaliteten for vores produkter og ligeledes til vores service. Vores egne, lokale produktion gør det dertil muligt at tilbyde ressourcebesparende print-on-demand. Derudover pakker vi dit udvalgte billede forsvarligt ind, så det indenfor få dage vil blive leveret sikkert hjem til dig. Vores kundeservice hjælper gerne hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller vedrørende din bestilling.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på skumplade


Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på skumplade

 1. Hvad er et print på skumplade?
 2. Fordele
 3. Pladetykkelse
 4. Trykproces
 5. Materialets egenskaber
 6. Udvalg af størrelse
 7. Brugt som opslagstavle
 8. Andre størrelser
 9. Ophængning
 10. Rammer
 11. Tryk på hård skumplade
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Angivelse af ophavsret
 15. Til brug på børneværelset
 16. Holdbarhed

Til vores print på skumplade trykker vi motiverne på kridhvide PVC-skumplader. Yderkanten forbliver derfor hvid. De printbare kunststofplader er kun 4 mm tykke og udmærker sig ved deres lethed. Det modstandsdygtige materiale egner sig derfor specielt godt til børneværelser.

Detalje fra print på skumplade
Direkte print på hård skum

Materialet er yderst let – derfor er vores print på skumplade nemme at håndtere og at hænge op og egner sig særligt godt til børneværelser. Farverne på PVC-tryk er specielt intensive på grund af materialets kridhvide overflade. Derudover er de modstandsdygtige overfor fugt og kan således med fordel bruges som dekoration på læfyldte terrasser eller altaner.

Print på skumplade i børneværelset
Print på skumplade i badeværelset

PVC-skumpladen er 4 mm tyk og har en hvid yderkant.

Motivet påføres skumpladen ved hjælp af direkte UV-tryk. Med denne teknik skaber vi kontrastrige, klare farver og et silkemat udseende for det udvalgte motiv. Desuden er farverne modstandsdygtige over for vand og sollys.

Fremstilling af print på skumplade 1
Fremstilling af print på skumplade 2

Materialet er let blankt med et satineret præg. PVC-tryk reflekterer derfor ikke lyset og der opstår ikke genskin. Skumpladen er dertil meget let, dog robust og derfor let at flytte rundt på. Da print på skumplade er modstandsdygtige overfor fugtighed og solens stråler er de ligeledes velegnede til vådrum som køkken og bad samt kan hænges op udendørs. Du kan nemt gøre dem ren med en blød, våd klud.

På produktsiden kan du vælge det helt rigtige format. Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser og alle de størrelser vi tilbyder, er klar til at blive sendt – alt efter størrelse sender vi som almindelig pakke eller med speditør.

Ja, tegnestifter og knappenåle kan nemt stikkes ind i vores print på skumplade, men de efterlader dog huller i pladen når de tages ud.

Print på skumplade som opslagstavle 1
Print på skumplade som opslagstavle 2

Desværre tilbyder vi kun de størrelser og formater du ser på vores produktside. Alternative størrelser kan du altså ikke bestille hos os.

Vi leverer passende ophængsbeslag med til dit nye print på skumplade, så du behøver ikke købe ekstra monteringsbeslag. De medfølgende ophængsbeslag er nemme at anbringe og du kan følge de instruktioner vi sender med.

Ja, vi tilbyder også smukke rammer i ægte træ. Du kan vælge den helt rigtige ramme til dit motiv på produktsiden. Vi indrammer dit PVC-tryk i hånden i vores eget rammeværksted og vil levere det færdigmonteret hjem til dig. Således behøver du alene pakke billedet ud og hænge det op.

Faktisk er der ingen forskelle i materialets egenskaber – Forex®-billeder er print på skumplade. Altså er kvalitet, beskaffenhed og fordele de samme. Takket være skumpladens hårde kerne på 4 mm er printet beskyttet mod mindre ridser og bevarer sin oprindelige form. Desuden er PVC-billeder meget lette og derfor specielt nemme at hænge op.

Du vil modtage dit print på skumplade i en robust forpakning, indpakket ind i beskyttende folie.

Emballage til print på skumplade i små formater
Emballage til print på skumplade i store formater

Det tager normalt kun et par hverdage, før dit print på skumplade er hjemme hos dig. Du kan finde de anslåede leveringstider, når du afgiver din ordre, på produktsiden og i indkøbskurven Så snart vi har afsendt dit billede, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse per e-mail.

På den ene side er det en mærkesag for os at støtte kunstnerne i vores butik og anerkende dem for deres arbejde. På den anden side er copyrightteksten, som kun er et par millimeter højt, en nødvendig henvisning til den respektive kunstner og indehaveren af ophavsretten til det pågældende motiv. For at opnå et tilfredsstillende, æstetisk printresultat bruger vi den mindst mulige skrifttype.

Copyrighttekst

Billederne er robuste, lette og ikke dyre. Det betyder at de på grund af deres lette vægt ikke kan forårsage skader eller skrammer også når der leges lidt vildt. Derudover er de nemme at rengøre og mærker efter en klistret børnehånd kan let fjernes igen. Og fordi de fås til en fornuftig pris, kan man uden bekymringer købe et par stykker eller ofte skifte dem ud.

Dekoration til børneværelsets vægge 1
Dekoration til børneværelsets vægge 2

Indendørs er vores PVC-billeder holdbare i mange år. Men de kan også holde i flere år udendørs takket være det solide og vandafvisende materiale og lysebestandige farver. Med vores print på skumplade vælger du et produkt som du vil have glæde af i lang tid fremover.