Print på skumplade

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Alsidigt og robust print på skumplade

På grund af skumbilleders robusthed og alsidighed kan de anvendes overalt i hjemmet og på arbejdspladsen – endda i udendørsarealer, der ikke er udsat for vind og vejr. PVC-prints er lavet i let materiale, så det er nemt at hænge op hvor som helst. Alle produkter kan leveres med eller uden ramme – det er op til dig!

De alsidige PVC-billeder er ikke blot nemme at hænge op, de kan også fås i forskellige størrelser og formater. Du kan derfor selv vælge, om du ønsker et mindre eller større dekorativt element i hjemmet eller på kontoret. Tryk af store motiver er ideelt til skumplader, da motivets kvalitet ikke bliver forringet. Det lette materiale gør desuden, at det er nemt at hænge billedet på væggen i selv store formater.

Put dit yndlingsmotiv på væggen

Med et modstandsdygtigt print på skumplade kan du få dit yndlingsmotiv på væggen. Det vil fremstå elegant og i høj kvalitet, og det koster ikke engang en bondegård. Fordelen ved tryk på skumplade er, at materialet er holdbart, så hverken temperatur, vand eller ridser kan skade billedet.

Ved bestilling af vores print på skumplade bliver billedet leveret inklusive en vægmontering, så du kan få dit billede op på væggen med det samme. Efter din ordre bliver dit udvalgte motiv trykt på en skumplade og sendt til dig indenfor få dage. Print på skumplade er moderne vægdesign, der ikke bliver mere enkelt!