Print på træ

Populære emner

   
 
 • Popularitet
 • Nyheder

Kundeanmeldelser


Værd at vide om vores print på træ

Hvert eneste af vores træbilleder er unik takket være den enestående, naturlige træstruktur og hvis du vælger et print på træ til dit nye yndlingsmotiv, vil du modtage et helt særligt billede. Materialets naturtro præg bevares i vores miljøvenlige trykningsproces, så du med ro i sindet kan kreere en naturlig stemning i dit hjem. Du behøver ikke bo som i et indretningskatalog: Den naturlige stil på vores print på træ udfolder også til fulde deres effekt om du er til en landhus- eller retro-indretning eller mere til en modernistisk stil og fungerer også perfekt i et minimalistisk indrettet hjem.Birketræspladerne er takket være deres lyse, naturlige struktur et særligt velegnet materiale til at blive printet på. Brugen af certificeret UV-blæk giver en lys, mat overflade, der er særlig farveægte, slidstærk og nem at rengøre. Da det laminerede træ er omhyggeligt forarbejdet, udmærker vores print på træ sig ved en lang holdbarhed.

Dette gør print på træ særligt velegnede til indendørs brug i f.eks. køkkener, soveværelser eller i stuer. Da vi kun printer på bestilling, er vores produktion af træbilleder en særlig miljøvenlig proces.

Print på 9 mm krydsfinerplade Print på 9 mm krydsfinerplade
Naturlig træstruktur Naturlig
træstruktur
Meget let og stabil Meget let
og stabil
Klar til ophængning Klar
til ophængning

Kunsttryk på træ

Hvis du er interesseret i et print på træ, vil du i vores sortiment finde en bred vifte af alternativer. Blandt de mest populære motiver der samtidig ser specielt smukke ud som et print på træ er Paul Klees eller Gustav Klimts værker samt Katsushika Hokusais træsnit i farver værd at nævne. Du kan helt sikkert finde dit nye yndlingskunstværk som print på træ blandt vores store udvalg i alt fra landskabsmalerier og imponerende fotografier til usædvanlige illustrationer og grafik.

Det er ikke kun selve motivet, der gør billedet til et blikfang, men også træets naturlige struktur, der bidrager til at gøre hvert enkelt print unikt. Vi fokuserer på en miljøvenlig produktion og bruger rigtigt træ og farveægte UV-blæk, så du kan have glæde af dit træbillede i lang tid.

En af vores medarbejdere anbefaler vores print på træ

Print på træ giver dit hjem en varm og hyggelig atmosfære.

Divina – Posterlounge team

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Træ fra bæredygtige skovbrug Træ fra bæredygtige skovbrug
Print-on-demand Print-on-demand

Naturlige motiver harmonerer perfekt med vores træplader af høj kvalitet. Strande og kyststrækninger og botaniske motiver som f.eks. stiliserede mælkebøtter eller andre blomster er perfekte til dette formål. Andre populære temaer er mandalaer, ordsprog og citater eller dyremotiver som f.eks. hjorte.

Lærredsbilleder er et fint alternativ til print på træ, der samtidig kan tilføje en slags museumsstemning til dit hjem. Print på vores bomuldslærred af høj kvalitet skaber et autentisk udseende som var det et maleri – næsten som stod du foran originalen på et museum!

Posterlounges produktionslokaler

Handmade by Posterlounge

Fra produktion og trykning til indramning: Vores produkter fremstilles og forarbejdes udelukkende i Tyskland. Da vi trykker alle billeder i vores eget kunsttrykkeri, kan vi garantere vores høje kvalitetsstandarder i ethvert led. Regelmæssig kvalitetskontrol, tæt dialog med vores kunstnere og personlig kontakt til vores kunder er af stor betydning i vores familievirksomhed.

Leder du efter noget bestemt?

Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på træ


Ofte stillede spørgsmål vedrørende print på træ

 1. Hvad er et print på træ?
 2. Fordele
 3. Vægt
 4. Trykproces
 5. Særlige kendetegn
 6. Egnede motiver
 7. En eller flere dele?
 8. Træsort
 9. Træstruktur
 10. Anvendelse
 11. Holdbarhed
 12. Rum
 13. Montering
 14. Bæredygtighed
 15. Rengøring
 16. Skævhed i print på træ

Vores print på træ består af træplader fremstillet af birketræsfiner af høj kvalitet, som derefter er trykt med vores motiver ved hjælp af en digital print-teknik. Det giver billederne en let, glat og jævn overflade, som er særlig slidstærk og nem at rengøre.

Print på træ – detalje
Bagsiden af et print på træ

Vores print på træ er produceret på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Vi køber birkekrydsfinerpladerne fra certificerede leverandører og forarbejder udelukkende de indkøbte materialer i vores egen produktionssted i Tyskland. Vi fokuserer på det naturlige aspekt i vores print på træ, og derfor bruger vi ikke syntetiske materialer i produktionsprocessen.

Træets naturlige struktur er ved hvert billede helt unikt. Krydsfinerlagene, som er omhyggeligt limet sammen, skaber også et særligt udtryk i billedets kant. På bagsiden er der udfræsede øskener, så du nemt kan hænge dit billede op.

Vores print på træ består af 9 mm tyk krydsfiner. Et print på træ på 100 × 100 cm vejer således ca. 6 kg.

Vores print på træ trykkes digitalt med certificeret UV-blæk og er modstandsdygtige over for sollys. Det slidstærke materiale er nemt at vedligeholde, at holde rent, og vi garanterer mange års glæde med dit print på træ.

Detalje fra print på træ 1
Detalje fra print på træ 2

Det helt særlige ved print på træ er den karakteristiske træstruktur som bidrager til at hvert tryk er et unikum. Vores træbilleder er naturprodukter. Vi står inde for, at den birkekrydsfiner vi benytter, kommer fra bæredygtige skovbrug. Så snart billedet er leveret til dig, kan du straks hænge det op med de integrerede øskener.

I princippet kan du vælge et hvilket som helst motiv i vores onlinebutik til et print på træ. Men særligt egnet er motiver med en stor del af hvide flader, da den særlige træstruktur her tydeligt ses og virkelig kommer til sin ret. Billeder med typografiske eller naturlige elementer og motiver med store farverige flader er også velegnede til print på træ. Derimod er motiver med små elementer, fotografier med mange detaljer og meget farverige illustrationer eller grafiske værker mindre velegnet til tryk på træ.

Print på træ med typografi
Moderne print på træ i stuen

Vores print på træ består af ét stykke træ, da motivet er trykt på hele træets overflade. Når du vælger et af vores produkter, får du et færdigt billede, som du kan hænge op med det samme ved hjælp af de integrerede øskener.

Vores print på træ er lavet af den bedste kvalitet krydsfinerplader fra birketræ. Til produktionen bruges træråvarer, der er produceret i henhold til principperne for bæredygtigt skovbrug. De enkelte finerplader er limet sammen med fenol-harpikslim.

De originale, naturlige træmønstre er kendetegnende for vores print på træ. Det er de små årer og fibre, nogle gange også mindre knuder og knaster, som gør vores print på træ så unikke.

Træstruktur, detalje 1
Træstruktur, detalje 2

Print på træ er kun under særlige omstændigheder velegnede til at hænge i vådrum: Da træ som naturmateriale ”arbejder”, kan det forekomme at billederne bøjer eller giver sig, hvis de udsættes for fugtighed. Print på træ egner sig allerbedst til at blive hængt op i en stue, i gange eller i sove- og børneværelser. Print på træ bør kun placeres i badeværelser, gæstetoiletter eller i et køkken hvis udluftningen er tilstrækkelig. Men uanset hvor du vælger at hænge dit print på træ op kan du altid rengøre den holdbare overflade med en fugtig klud.

De farver vi benytter til vores print på træ har en lang holdbarhed. Takket være den specielle UV-printproces og den mættede farvepåføring bevarer vores trykte produkter deres farveintensitet i mange år. Ved indendørs brug står vi inde for en holdbarhed på op til ti år.

Tryk på træ er velegnede til ophængning indendørs, i rum som stuer, gange eller børne- og soveværelser. Ved regelmæssig udluftning kan print på træ også hænges op i køkkener og badeværelser.

Ved produktionen af vores print på træ bliver de forsynet med en lille fordybning (en integreret øsken) på bagsiden til ophængning. Sådan hænger du dit billede op:

 • Hold billedet op på væggen, der hvor du vil have det hængende, og marker dette punkt med en blyant.
 • Mål afstanden fra den øverste kant af billedet til det fræsede ophæng på bagsiden, og overfør målene til væggen. Placér nu et søm eller en skrue på dette punkt.
 • Når du har hængt billedet op, skal du måske justere billedet en smule – men ellers er du færdig!
Ophængning af print på træ 1
Ophængning af print på træ 2

Når vi udvælger det træ vi benytter, er vi meget opmærksomme på råmaterialets kvalitet og oprindelse, så vores print på træ lever op til vores egen høje standarder. Derudover anvender vores leverandører udelukkende birkekrydsfiner fra økologiske og bæredygtige skovbrug.

Vores print på træ er nemme at rengøre og kan blot tørres af med en fugtig, fnugfri klud. Billederne vil holde deres form i lang tid, hvis du blot sørger for helst ikke at hænge dem op på vægge med direkte sollys eller i rum med høj fugtighed. Eventuelle skævheder skyldes ofte for høje temperaturer eller for høj luftfugtighed og skaderne vil forsvinde igen i et ændret indeklima.

Det er muligt, at skævheder kan skyldes ændringer i indeklimaet. Påvirkninger som f.eks. for høj luftfugtighed, for høje temperaturer eller konstant sollys kan føre til ændringer i træet.

Vores tip: Du kan rette små skævheder i dit billede eller let bøjede hjørner med et lille søm. Du skal blot slå sømmene ind i væggen tæt på kanten af billedet, så det holdes let på plads.

Hvis dit træbillede er meget skævt eller uregelmæssigt, må du endelig kontakte os og bede om at få det ombyttet. Tjek dog venligst først dit indeklima!