Print på træ

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Bæredygtigt og flot print på træ

Få printet dine træbilleder på bæredygtigt træ, der skaber et naturligt og dekorativt kunstværk på ellers tomme vægge. Tryk på træ kommer i smukke farver, hvilket bliver fremhævet af træets oprindelige struktur. Vægbilleder på træ er en blanding af håndværk, træbearbejdning og et motiv, der til sammen skaber et enestående træbillede.

Gennem vores unikke proces med print på træplader udformer vi billeder af høj kvalitet, der udnytter alt det naturlige ved træet. Det betyder, at resultatet bliver fantastisk hver eneste gang samt unikt og individuelt. Ved bestilling af tryk på træplader bliver det printet eksklusivt til dig.

Print på træ for enhver smag

Uanset om du bor i et gammelt eller nyt hus, mangler billeder til sommerhuset eller kontoret, har vi noget for enhver smag. Med vores unikke billeder på træ kan du finde et væld af motiver såsom natur, dyr, kendte kunstværker samt meget mere.

Alle vægbilleder på træ, selv de store størrelser, er nemme at hænge op, da de ikke vejer særlig meget. Du kan købe vores print på træ til uovertrufne priser på vores webshop. Herefter bliver træbilledet lavet specielt til dig og sendt indenfor få dage.

Få et naturligt udtryk med dine yndlingsmotiver med tryk på træ og skab en individuel charme i hjemmet, der fanger øjet. Vores tryk på træ matcher enhver stil og indretning!