Selvklæbende plakater

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Klistermærker til væg: Kunst der er nemt at sætte op

Uanset om de er i mini- eller XXL-format – vores wallstickers kan hurtigt og nemt sættes op til alle glatte overflader uden ekstra værktøj. De er derfor ikke kun velegnede til dekoration af vægge, men pynter også møbler og døre uden besvær. Panoramabilleder i højformat gør især indtryk som selvklæbende dørplakat.

Vores wallstickere består af et selvklæbende lærredslignende tekstilvæv. Den halvmatte, strukturerede overflade sikrer en behagelig taktil oplevelse og et look i høj kvalitet. Du har ikke brug for hammer, sømme eller klæbebånd for at montere den, fordi du kun behøver at fjerne din nye blikfang fra folien og sætte den på plads. Og bedst af alt: de selvklæbende plakater kan fjernes uden rest og kan flyttes så ofte du vil.

Oplev vores mangfoldige temaer

Med dinosaurer eller enhjørninger forvandler du enhver børnehave til et fantastisk vidunderland. Men vores alsidige selvklæbende prints kan gøre meget mere: Ud over søde billeder til de små, finder du også grafisk design, informative verdenskort og stemningsfulde landskabsfotografier - kunst til enhver væg og ethvert emne.

Hvis du foretrækker det mere klassiske, vil du især sætte pris på vores reproduktioner af de gamle mestres værker. Takket være det førsteklasses materiale og vores fremragende trykkvalitet, fremhæver vores wallstickere de mest berømte malerier i historien! Giv dine værelser prikken over i'et og overbevis dig selv om premium-kvaliteten af vores selvklæbende vægkunst.