Vægkalendere 2024

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Stilfulde kunstkalendere: vægdekoration for enhver årstid

Kan du hellere ikke undvære en klassisk vægkalender i hverdagen? Eller leder du efter den perfekte vægdekoration, men kan ikke beslutte dig for bare et eneste motiv? Så tag dog tolv af dem! På den måde kan du hver måned glade dig over en kærligt valgt illustration. Motiverende citater i usædvanlig typografi eller dyreillustrationer til børneværelset – i vores udvalg af kalendere findes der noget for enhver smag. Hvis du er mere til det klassiske, kan du også finde kalendere med vintage design eller motiver fra berømte kunstnere i vores webshop.

Med over 15 års erfaring inden for trykkesektoren ligger os, ud over fremragende kvalitet og en bred vifte af produkter, især kundevenligheden på sinde. Overbevis dig selv om vores høje standarder ved at købe en (eller to) af vores kunstkalendere.

Vores alsidig blikfang til din bolig

Vi trykker vores kalendere på premium papir så hvert motiv bliver fremhævet i fuldt omfang. Ud over de tolv månedlige sider inkluderer vores kalendere en dekorativ forside og en oversigt over alle måneder på bagsiden. Det UV-resistente og ridsebestandige blæk gør vægkalenderen til et ægte blikfang for hele året.

Kalenderne har en klassisk spiralbinding og kan nemt og hurtigt monteres på væggen ved ophængsbøjlen. Kalenderen giver plads nok til noter, så du kan garanteret holde et overblik med hjælp af vores kunstkalendere.