Vintage-billeder

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Vintage – populær som aldrig før

Blandt professionelle indretningsarkitekter og deko-entusiaster er vintagestilen meget populær. Det er forståeligt, for vintagestilen er også meget efterspurgt på andre områder, f.eks. i modeverdenen. Derfor er vintage-billeder også blevet et yndet indslag i soveværelser, samt i mange køkkener og badeværelser. Særligt populære motiver er blomster og planter, fordi deres naturlige islæt skaber en lysere atmosfære i badeværelser og køkkener og harmonisk supplerer den øvrige indretning. Også gamle reklameplakater der præsenterer fordums drikkevarer eller chokolademærker passer perfekt til køkkenet.

Gå på opdagelse blandt Alfons Muchas værker og lad dig inspirere hvis du er på udkig efter et klassisk og overdådigt udtryk til dit badeværelse.

Vintage-harmoni: print på træ og lærredsbilleder

Lærred og træ er de perfekte materialer til vores vintage-billeder: Materialets struktur giver dem en autentisk, klassisk stemning, som forstærker billedernes vintagepræg. Samtidig har især træ en stemningsfuld indvirkning, som også overføres til resten af indretningen, især hvis du kombinerer dit nye vintage-billede på træ med anden dekoration i naturmaterialer. Vores lærredsbilleder ser særligt elegante ud og er på grund af deres lette vægt ideelle som dekoration til dine vægge. Uanset hvilket materiale du vælger, leverer vi vores vintage-billeder klar til at blive hængt op, så du kan nyde dem med det samme.