Posterlounge   Sælg kunst

Sælg kunst hos Posterlounge – professionelt & med succes

Vores hjerter banker for kunst. Vi hjælper dig med at dele dine kunstværker med verden. Gratis, ikke eksklusiv und med fair betaling – vi byder dig et transparent samarbejde! Hos os har du som kunstner ikke kun muligheden for at sælge dine værker på vores shopside men også på markedspladser som eBay og Amazon. Vi er din print-on-demand-webshop for print, personlig service og med levering til hele Europa.

Som et anerkendt kunstforlag med base i Leipzig (Tyskland) producerer vi kunsttryk af høj kvalitet på forskellige materialer for at maksimere hyggefaktoren i både hjem og forretning. Gennem mange års samarbejde med internationale kunstnere, billedbureauer og andre licensgivere tilbyder vi vores kunder en omfattende portefølje af klassiske værker, nutidskunst, moderne grafikker og illustrationer, nostalgiske filmplakater og fascinerende fotografier.


Bliv kunstner hos Posterlounge

Overbevis vores forlagsteam med dine professionelle kunstværker og bliv en del af vores succesrige kunstner-community!

Send os linket til din repræsentativ portefølje med et motivudvalg af høj kvalitet til kunstner@posterlounge.dk.
Vores team kontrollerer dine billeder for kvalitet, originalitet og efterspørgsel. Du vil få feedback inden for 14 dage.
Hvis du har overbevist os om dine kunstværker, modtager du et login til din kunstnerkonto og kan oprette din profil.

Vi er der for dig

Mandy Reinmuth Head of Publishing
Karen Wilsdorf Graphic Designer

Vores forlags-team tager sig af dine forespørgsler på engelsk eller på tysk.

Stemmer fra vores kunstnere

Alt fra udvalget af henholdsvis kunstnere og kunstværker til webudseende, produkthåndtering og kundeservice er meget professionel hos Posterlounge.
Stefan Kahlhammer, illustrator
Opdag nu
Jeg er en stor fan af statistikkerne. De gør det nemmere for os som agentur at holde øje med vores salg og med at finde ud af, hvilke billeder og kunstnere der er mest populære.
Alex Rodriguez, MGL Licensing
Opdag nu
Posterlounge hjælper kunstnere med at blive set, tjene penge og blive inspireret. Et fantastisk sted for uafhængige kunstnere til at udvide deres rækkevidde og vækst.
Ashvin Harrison, kunstner
Opdag nu
Jeg har en fantastisk oplevelse af at arbejde med Posterlounge! De har et meget brugervenligt upload-system, leverer ugentlige salgsrapporter og har meget fair provisionsmuligheder.
Barrett Biggers, illustrator
Opdag nu