Plakater med land- & verdenskort

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Et verdenskort som plakat? En fremragende idé!

Hvor ligger Falklandsøerne egentligt? Hvad hedder hovedstaden i Mongoliet? Til disse og mange andre spørgsmål har vores produkter et svar parat. Plakater med land- og verdenskort er perfekte til at genopfriske din viden om geografi.

Takket være print på solidt premium-papir er vores land- og verdenskort nemme at hænge op, selv for plakater i ekstrastore formater – uanset om det er med klassiske posterstrips, magnetiske plakatlister eller i en ramme. Hvis du ønsker det, kan vi sende din plakat færdig indrammet i en flot plakatramme fra vores eget rammeværksted.

Bestil en plakat med verdenskort nu og nyd inden længe det endelige resultat. Vi leverer direkte hjem til dig inden for få dage. Kan du dog bedre lide et andet motiv? Bare rolig, du har 100 dage til at returnere eller ombytte plakaterne.

Oplev kloden med plakater!

Udforsk hele sortimentet af plakater med land- og verdenskort i vores onlinebutik og tag med på en rejse rundt om jorden! Farverne er helt op til dig. Vi har kort, der passer til enhver indretningsstil: farverige kort med dyr til børneværelset og sort-hvide kort, der passer til enhver bolig.

Er du mere til en klassisk indretning? Så kig efter vores verdenskort i vintagestil.

Vores geografiske kort viser overvejende naturelementer som bjerge og vandområder. Derudover er et politisk verdenskort med hovedstæder, lande og grænser ideelt som verdenskort for børn og geografi-fans. Historiske verdenskort passer derimod godt ind i en stue eller på et arbejdsværelse. En god idé: Du kan nemt hænge din plakat med verdens- og landkort op på væggen med magnetiske plakatlister af træ.