Billeder i sort-hvid

Populære emner

   
 
  • Popularitet
  • Nyheder

Tidløse billeder i sort-hvid

Billeder i sort-hvid er særligt overbevisende på grund af deres diskrete stil. De passer perfekt ind i næsten enhver indretningsstil og ser altid elegante ud. Deres farver – eller mangel på samme – giver dem et ofte tidløst præg. Portrætter af filmstjerner, storslåede by-panoramaer og andre motiver med byer giver dit hjem et moderne islæt.

Billeder i sort-hvid med ordsprog eller citater harmonerer også fint i kombination med farverige billeder og skaber ro på væggen. Desuden kan de kombineres fortrinligt med hinanden: Sammensæt forskellige motiver i varierende størrelser og skab en billedvæg i sort-hvid.

Sort-hvid: alsidige billeder

Motiver i sort-hvid ser godt ud på alle materialer og besidder hver deres egen unikke effekt, afhængigt af materialet du vælger. Fotografier på akrylglas er f.eks. specielt udtryksfulde, fordi materialet har en flot dybdevirkning. Hyggelige ordsprog eller vintagemotiver ser godt ud, også printet på en almindelig plakat.

Portrætter på lærredsbilleder fremstår særligt udsøgte og vil dermed være et ægte statement på dine vægge.

Hvis du ønsker at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, kan du blande vores billeder i sort-hvid med elementer i beige toner. Til minimalistisk møblerede hjem anbefaler vi billeder i stort format. Et XXL lærredsbillede placeret centralt på væggen giver f.eks. din stue et ekstraordinært præg uden at forstyrre den øvrige indretning.

Kundeanmeldelser