Poster   Populære mærker

Vægbilleder til serie-, film- og tegneseriefans

Billeder med ramme til serie-, film- og tegneseriefans


Om det skal være serieklassikere som Game of Thrones og Venner, actionfilm som Superman, Wonder Woman og Suicide Squad eller tegnefilm som Minions og Looney Tunes: I vores webshop kan du dykke ned i et hav af mærker fra Universal Studios og Warner Bros.

Genopdag dine favoritter fra underholdningsverdenen på flotte vægbilleder i kunsttryk-kvalitet. Bliv inspireret af vores store udvalg af unikke motiver og få dine helte på væggen!


Sikker betaling Sikker betaling
Fragt fra 19 kr. Fragt fra 19 kr.
100 dages returret 100 dages returret
Tilfredse kunder Tilfredse kunder

Og det bedste er, at du med Posterlounge behøver ikke vente til efter cliffhangeren. I stedet kan du bestille dine film- og tv-favoritter direkte hjem til dig – for eksempel som premium-plakat, lærredsbillede eller akrylbillede.

De klassiske filmplakater, de usædvanlige illustrationer og de minimalistiske grafikker passer perfekt ind i indretningen af enhver rigtig film- og seriefan. For at finde den størrelse af dine yndlingsmotiver, der passer bedst ind i dit hjem, kan du vælge forskellige størrelser fra små tryk til XXL-formater.

Med vores billedrammer i aluminium eller massivt træ, som du kan bestille sammen med vægbillederne og plakaterne, sætter du prikken over i’et på de populære mærkemotiver. Kig rundt og opdag vores vægbilleder, der får dit hjerte til at slå lidt hurtigere!